" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Μεγαλοσυνδικαλιστής βιάζει τις τσέπες μικροεμπόρων

Δείτε προσεκτικά τις δυο πιο κάτω φωτογραφίες. Ο ....μεγαλοσυνδικαλιστής Θωμόπουλος Ιωάννης, στο παζάρι της Αλιάρτου(οι φωτό τραβήχτηκαν το Σάββατο 20-03-2010), ελέγχει την Εμποροπανήγυρη και περιμένει να του δοθούν τα χρήματα από τους δυο εισπράκτορες που έχει βάλει ως μπροστινούς του.
Ο .....μεγαλοσυνδικαλιστής, ο οποίος συνεργάζεται με γυναίκα- μεγαλοϊδιοκτήτη Λούνα παρκ, τις προηγούμενες ημέρες είχε υποβάλει αίτηση στο Δήμο Ναυπλιέων για ανάληψη του χώρου για  εγκατάσταση Λούνα παρκ ιδιοκτησίας του. Καλά το υπουργείο εμπορίου, δεν βλέπει ότι δεν δύναται μικροπωλητής να έχει στην ιδιοκτησία του Λούνα παρκ; Άρα όταν κάποιος υποβάλει τέτοια αίτηση μόνο εκ του πονηρού γίνεται και ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙ.(τις φωτογραφίες τις δημοσιεύουμε χωρίς καμία επιφύλαξη, μιας και η νομική μας υπηρεσία με επικεφαλής τον κ. Παντελή Αναστάσιο, έχει στα χέρια της, κατάθεση των δυο...εισπρακτόρων που επιβεβαιώνουν τα αναγραφόμενά μας)
Σημείωση-υπόδειξη προς όλους τους μικροπωλητές:
Παραγκωνίστε αυτούς που με την ιδιότητα των τάχα συνδικαλιστών, σας πίνουν το αίμα!!!
Έχουν άδειες-φιλέτο(πλατεία Μοναστηρακίου)στα χέρια τους, είναι ιδιοκτήτες Λούνα παρκ και έχουν και καταστήματα πώλησης αιγυπτιακής πατάτας ως ελληνικές!!
Είναι επικίνδυνοι για τις τσέπες σας.
Σημείωση με νόημα:
Επτά(7) συνάδελφοι, τους οποίους και συγχαίρουμε είχαν το σθένος και .........(σύντομα θα τα δείτε)
Δείτε τις φωτό:
 (εν αναμονή είσπραξης)
 Ερωτάται ο Δήμαρχος Αλιάρτου:
~Τι λες εσύ Δήμαρχε για όλα αυτά;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris