ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑZΑΡΙΑ ΤΟΥ 2020 & ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. έως 17:00 ΤΗΛ: 210-8547920
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ θΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΤΟ ΤΗΛ 210- 85 47 920 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 17:00''

Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010

Έτοιμα τα πλάνα για το Γουδί

Σήμερα το πρωί γραμμογραφήθηκαν οι θέσεις για το πανηγύρι του Αγίου Θωμά στο Γουδί. Το πανηγύρι θα λάβει χώρα επί της οδού Μ.Ασίας.(πολύ καλύτερο το σημείο και σε όλους τους παλιούς επαγγελματίες θυμίζει όμορφες εποχές). Πολύ καλή δουλειά έκαναν όλο αυτό το διάστημα και αξίζουν τα εύσημά μας οι υπάλληλοι του τμήματος προσόδων του Δήμου Αθηναίων.
Η Εμποροπανήγυρη θα γίνει στις 10 και 11 Απριλίου και θα υποστηρίζεται από 10 άτομα φύλαξης
( καθ' όλο το 24ωρο) για περιθωριοποίηση των παρεμπόρων. Επιπλέον τα Σωματεία υποχρεούνται στην τοποθέτηση οκτώ τον αριθμό χημικών περιπτέρων.