" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Αύριο μας σβήνουν τα φώτα και εμείς τα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη!!!

Ως Συνδικάτο μικροπωλητών συμμετέχουμε αύριο δυναμικά και  ΄΄κατεβάζουμε΄΄  εθελοντικά τους διακόπτες στις 20:30 μ.μ. και για μια ώρα συμμετέχοντας στη συμβολική «Ώρας της Γης», μια διεθνή δράση ευαισθητοποίησης κατά της κλιματικής αλλαγής. 
Λόγω της συμμετοχής μας στην Πασχαλινή Αγορά στον κόμβο προς Αεροδρόμιο στο 16 ο χλμ. της Ε.Ο. Σπάρτης-Γυθείου, θα σταματήσουν τα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη να δίνουν φως από τις 20:00 και θα κλείσει περιμετρικά το παζάρι προς αποφυγή τυχόν κλοπών από επιτήδιους.
Η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη τριάδα μεταξύ των χωρών με τη μεγαλύτερη συμμετοχή παγκοσμίως.
Χιλιάδες πολίτες και εκατοντάδες δήμοι και κοινότητες σε όλη τη χώρα θα «κατεβάσουν» τους διακόπτες του ρεύματος, συμμετέχοντας και αυτοί στην συμβολική σωτηρία της γης.
Κατά την «Ώρα της Γης 2010» αναγνωρίσιμα μνημεία όπως η Ακρόπολη, ο Ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο, ο Λευκός Πύργος, η Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου αλλά και πολλά μνημεία σε όλο τον πλανήτη θα παραμείνουν στο σκοτάδι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι η συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή με 3.929 πόλεις και κοινότητες και εκατομμύρια ιδιώτες σε όλο τον κόσμ
ο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris