ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑZΑΡΙΑ ΤΟΥ 2020 & ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. έως 17:00 ΤΗΛ: 210-8547920
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ θΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΤΟ ΤΗΛ 210- 85 47 920 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 17:00''

Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2010

Επιλογή φορέα ή λόγια να αγαπιόμαστε;

Διαβεβαιώσεις ότι μέχρι τέλος Μαρτίου θα σταλεί εγκύκλιος στις αρμόδιες υπηρεσίες η οποία θα ορίζει ότι τα μέλη του θα μπορούν να σφαλίζονται στον φορέα της επιλογής τους, και όχι αποκλειστικά στον Ο.Α.Ε.Ε. (πρώην ΤΕΒΕ) έλαβε το Σωματείο Μικροπωλητών λαϊκών αγορών νομού Κιλκίς. Υπενθυμίζεται ότι προχθές Δευτέρα, οι μικροπωλητές του Κιλκίς απέκλεισαν τις υπηρεσίες του Ο.Α.Ε.Ε. (ΤΕΒΕ) και της Εφορίας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την τροποποίηση του νόμου Ν. 3050/2002, που προβλέπει πλέον την υποχρεωτική υπαγωγή στην ασφάλιση του Ο.Α.Ε.Ε. των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνταν σε περιοχές κάτω των 2000 κατοίκων-όπως οι μικροπωλητές-, οι οποίοι σημειωτέον παλιότερα μπορούσαν να ασφαλιστούν στον Ο.Γ.Α., με σαφώς μικρότερες ετήσιες εισφορές.
Αναδημοσίευση από kilkistoday