" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Ομόφωνα όχι για Πασχαλινή Εμποροπανήγυρη στο Δήμο Ερινεού

Απορρίφθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. του Συνδικάτου μας, η πιθανή μετάβασή μας για τις ημέρες του Πάσχα στο Δήμο Ερινεού, για διοργάνωση Πασχαλινής Αγοράς.
Ο λόγος απλός. Τα σημεία που ήταν προς διάθεση στην κοινότητα Καμάρες δεν άξιζαν καν της στοιχειώδους προσοχής μας. Ο χώρος εγκατάστασής μας σε κάποιο εγκαταλελειμμένο γήπεδο της περιοχής ήταν ότι το ανεκδιήγητο. Ούτε με αζυμούθιο δεν θα το έβρισκαν οι καταναλωτές. Παρά την καλή διάθεση τόσο του Δήμαρχου όσο και των συμβούλων τους, απορρίψαμε την πρόσκληση γιατί άλλο να διοργανώνεις παζάρια σε χώρους που η επιτυχία θα είναι δεδομένη και άλλο να διοργανώνεις παζάρι για να δείξεις πως κάτι έκανες.
Η εμπειρία μας δεν μας επιτρέπει να σκεφτόμαστε σε τέτοια μέρη διοργάνωση κάποιας Εμποροπανήγυρης γιατί έτσι χάνεται το κύρος μας και η εμπιστοσύνη των συναδέλφων προς το πρόσωπό μας.
Λία λόγια για εκεί που ...δεν θα αράξουμε
Ο Δήμος Ερινεού βρίσκεται στη βορειοδυτική πλευρά του νομού Αχαΐας μεταξύ των πολεοδομικών συγκροτημάτων Πάτρας - Αιγίου, αποτελώντας τον ενδιάμεσο κρίκο επικοινωνιών και συγκοινωνιών, καταλαμβάνοντας έκταση 99.670 τετραγωνικών χλμ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris