" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Σήκωσαν μαύρες σημαίες στο Κιλκίς


Μαύρες σημαίες ανέβασαν σήμερα το πρωί οι μικροπωλητές του νομού Κιλκίς και όχι μόνο, για την υποχρεωτική ένταξή τους στον ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ). Υπενθυμίζεται ότι μέχρι πρότινος, οι μικροπωλητές και άλλες κατηγορίες μικροεπαγγελματιών μπορούσαν να ασφαλίζονται στον ΟΓΑ. Οι μικροπωλητές διαμαρτύρονται για το νέο καθεστώς ασφάλισής τους, καθώς όπως υποστηρίζουν δεν θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν οικονομικά σε αυτό, λόγω των μεγάλων εισφορών που θα καλούνται να πληρώνουν. Κάτι βέβαια που θα έχει επιπτώσεις και στο επαγγελματικό τους μέλλον.
Από νωρίς το πρωί, τα μέλη του Σωματείου Πωλητών Λαϊκών αγορών νομού Κιλκίς  συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του Κιλκίς-Δημοτικό Στάδιο με τα δημοτικά οχήματά τους και απέκλεισαν την 21η Ιουνίου από το ύψος της εφορίας έως το Νοσοκομείο Κιλκίς, προκαλώντας σημαντικά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.
Παράλληλα με τον αποκλεισμό της Εφορίας, το Σωματείο αποφάσισε και τον αποκλεισμό του ΤΕΒΕ, ενώ αποφασίσθηκε σύσσωμη η διοίκηση να παραδώσει τις επαγγελματικές της άδειες στη Νομαρχία Κιλκίς.
 Αναδημοσίευση από kilkistoday.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris