" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Παρατράγουδα στο Δήμο Ρέντη

Έχει τρελάνει τον κόσμο ο Δήμαρχος Ρέντη κ.Ιωακειμίδης.
Μέχρι και το troktiko τον πήρε χαμπάρι και αναδημοσιεύει το άρθρο από το dimotikosafari που ασχολείται με ΄΄τα των Δήμων΄΄
Διάβάστε το πλήρες άρθρο με τον τίτλο: 
"Αχ φουκαρά Μικροπωλητή δεν ήξερες δεν ρώταγες; "

"Άναυδος με το ακουστικό στο χέρι έμεινε ένας Μικροπωλητής που επικοινώνησε με την αρμόδια υπηρεσία του δήμου για να συμμετέχει στην αυριανή κλήρωση των θέσεων που γίνετε για την συμμετοχή στην Πασχαλινή αγορά έναντι allou fan park όταν του είπαν πως αυτός αποκλείετε από την αυριανή κλήρωση διότι αποκαλεί τον δήμαρχο...
Κομουνιστή!!!!!
Βρε φουκαρά μικροπωλητή δεν γνώριζες πως ο «Βοναπάρτης» δήμαρχος Ρέντη έχει σύνδρομα «ναπολεόντειου μεγαλείου»;
Δεν γνώριζες πως ο «Βονοπάρτης» δήμαρχος Ρέντη είναι υπεράνω κριτικής και ελέγχου;
Πάντως φουκαρά μικροπωλητή αν έχεις αποκαλέσει τον δήμαρχο Ρέντη κομουνιστή είναι λάθος…. Ο δήμαρχος Ρέντη ουδέ μία σχέση έχει με το Κ.Κ.Ε και γενικά με την αριστερά μιας που είναι φανατικός υποστηρικτής του «ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ» ότι νόμιμο είναι και ηθικό αυτό στο επιβεβαιώνουμε εμείς….
Κανένας αριστερός δήμαρχος δεν θα προκήρυσσε φωτογραφική θέση μόνιμου υπαλλήλου και μάλιστα δημοσιογράφου για να προσλάβει μέσω «ΑΣΕΠ» την ΓΥΝΑΙΚΑ του ως μόνιμη υπάλληλο στο δήμο που ασκεί εξουσία.
Επίσης βρε φουκαρά Μικροπωλητή κανένας αριστερός δήμαρχος δεν θα προσλάμβανε τον κουμπάρο του ως ειδικό συνεργάτη και μάλιστα υπεύθυνο για τις ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΥΛΙΚΩΝ του δήμου…..
Πάντως βρε φουκαρά Μικροπωλητή για ένα να είσαι σίγουρος.
Στην αυριανή κλήρωση για το μεροκάματο σου θα συμμετέχεις και άσε τον «Βονοπάρτη» να λέει, το dimotikosafari θα είναι παρόν αύριο στην κλήρωση και θα συμμετέχεις κανονικά διότι κανείς «Βονοπάρτης» στην εποχή μας δεν είναι υπεράνω νόμου και σε αυτήν την περίπτωση ο νόμος είναι με το μέρος σου…. 
 Σημείωση ιστοσελίδας μας:
Εαν ισχύσει αυτό αύριο Δήμαρχε και εξαιρέσεις τον μικροπωλητή, τότε κρύψου από τον Ρέντη.
Θα παίζει το Village τα δικά μας έργα και τα δικά σου παρατράγουδα!! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris