" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Ναυάγιο στη στεριά μετά από ρίψη κροκεάτη λίθου

Μας χτύπησαν χτες το απόγευμα ενόψει του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κροκεών, μιας και τρεις σύμβουλοι που πρόσκεινται στην παράταξη του Δημάρχου Κροκεών κ. Νταλιάνη Δημήτρη, έκλεισαν τα κινητά τους και δεν παρουσιάστηκαν στο συμβούλιο, για να μην εγκριθεί και τυπικά η αίτησή μας για πασχαλινή αγορά στα όρια του Δήμου(υπήρχε έγκριση της δημαρχιακής επιτροπής και θετικό έγγραφο που λάβαμε από το υπουργείο μεταφορών περί διεξαγωγής στο συγκεκριμένο σημείο Εμποροπανήγυρης). Αποτέλεσμα αυτής της πράξης των τριών δημοτικών συμβούλων είναι να μην έχουν δικαίωμα στην εργασία για τις Άγιες ημέρες 80 τον αριθμό συνάδελφοι, οι οποίοι είχαν μετακινηθεί και ανέμεναν την εγκατάσταση.
Δυστυχώς αυτοί οι κύριοι μας πετροβόλησαν με την απόφασή τους με τον δικό τους κροκεάτη λίθο (Είναι μια ηφαιστειογενή βαθυπράσινη πέτρα με χρυσοπράσινες κηλίδες που δείχνει σαν μωσαϊκό. Ένα σπάνιο είδος σκληρού μη συμπαγούς πετρώματος που υπάρχει μόνο στην περιοχή "Ψηφί"
( Ψηφιδόπετρα ) των Κροκεών στο κέντρο του νομού Λακωνίας 
( Διασταύρωση του δρόμου Κροκεών-Στεφανιάς, Λάγιου )
 με αποτέλεσμα να υποστούμε οικονομική ζημία πέραν των 15.000 ευρώ(κατασκευή παραπηγμάτων-διαφημιστική καμπάνια στα Μ.Μ.Ε. και έντυπο υλικό).
Σημείωση:
Η αξιοπρέπεια είναι χάρισμα για όλους τους ανθρώπους!!
Άλλοι την έχουν και άλλοι δεν την αγγίζουν(ρωτήστε δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Κροκεών-αυτοί ξέρουν).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris