" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Αφιερωμένο σε όλους όσοι έχουν εμπορικά καταστήματα !!

Για Θεσσαλονίκη ο λόγος!!! 
Την πεζοδρόμηση των δρόμων, που περικλείουν το ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, ένα Σάββατο το μήνα, φιλοδοξεί να πετύχει ο Εμπορικός Σύλλογος (ΕΣΘ) της πόλης. Μάλιστα, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του φορέα Κώστας Χαντζαρίδης, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία δεν αποκλείεται να υλοποιηθεί πριν από το καλοκαίρι.Στόχος της διοίκησης του ΕΣΘ είναι να πεζοδρομούνται οι δρόμοι Τσιμισκή, Ερμού και Μητροπόλεως, μια φορά το μήνα και μέρα Σάββατο. Ο σύλλογος ευελπιστεί πως με την εφαρμογή του μέτρου οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ανενόχλητοι τη βόλτα τους στο κέντρο της πόλης και να προβούν στις αγορές που επιθυμούν.Εκτιμούν, μάλιστα, πως η συγκεκριμένη πρωτοβουλία θα δώσει «ανάσα» στους καταστηματάρχες του ιστορικού κέντρου. Για το λόγο αυτό, ο κ. Χαντζαρίδης είπε πως στόχος του ΕΣΘ είναι να γίνει θεσμός και να συνδυαστεί και με άλλες, σχετικές κινήσεις.Ως τέτοιες ανέφερε δωρεάν πάρκινγκ σε χώρους που θα αποφασιστούν από κοινού με το δήμο Θεσσαλονίκης αλλά και με την πλήρη ενεργοποίηση των συνεργείων της δημοτικής αστυνομίας, προκειμένου να απομακρύνουν από τα πεζοδρόμια της πόλης τους πλανόδιους μικροπωλητές. 
Για να μην ξεχνιόμαστε:
Τίποτα δεν θα καταφέρουν εαν δεν έχουν ισχυρή συμπαράσταση από την Πολιτεία.
Μην ξεχνάμε ότι χτες εμείς κλείσαμε 2 χρόνια από τα θερμά επεισόδια στο παζάρι του Πειραιά.
Στην Αθήνα επί της οδού Πατησίων καθημερινά στήνουν πανηγύρι καμιά 80 αριά αλλοδαποί παρέμποροι έξω από τον Ο.Τ.Ε. και δεν επεμβαίνει η δημοτική αστυνομία παρά τις συνεχείς διαμαρτυρίες τόσο των καταστηματαρχών όσων και τις δικές μας έγγραφες αναφορές.
Όλοι πλαγίως μας ομιλούν για κάποιες Τσίπριες παρεμβάσεις, της αριστεράς και της προόδου τις οποίες εμείς δεν τις κατανοούμε.
Διαβάστε τα αναδρομικά επεισόδια για να δείτε τι τραβάμε και εμείς!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris