" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Τετέλεσθαι

Τελευταία ημέρα σήμερα και κλείνει η αυλαία της Εμποροπανήγυρης Αλιάρτου.Οι γνώμες τόσο των καταναλωτών όσο και των μικροπωλητών είναι συγκεχημένες. Άλλοι θέλουν το παζάρι και άλλοι ούτε ξέρουν που έχει χαρακτηριστεί γεωγραφικά.Άλλοι συνάδελφοι δούλεψαν(δυστυχώς χωρούν στα δάχτυλα της μιας παλάμης) και άλλοι φεύγουν με λιγότερα χρήματα στην τσέπη από αυτά που είχαν  προ της έναρξης της Πανήγυρης.
Λάθη έγιναν αρκετά. Αδιαφήμιστο παζάρι κύριε Δήμαρχε δεν δουλεύει. Είναι άδικο για μια πόλη που φιλοξενεί ένα παζάρι να το μαθαίνει ο κόσμος από μια ιστοσελίδα (ΒΗΜΑ ΑΛΙΑΡΤΟΥ), η οποία προσπάθησε να προσελκύσει κόσμο λες και ήταν υποχρέωσή της. Εμείς μιλήσαμε με τους συντάκτες της και τους οποίους ευχαριστούμε από καρδιάς για το ενδιαφέρον τους.
Υπήρξαν ποικίλα σχόλια για το σημείο τέλεσης της Εμποροπανήγυρης. Όλα αρνητικά.Μα καλά κανείς υπεύθυνος δεν είδε πως ο δρόμος ο κεντρικός που έχει στηθεί το παζάρι κάνει κακό και σε εμάς;
Υπάρχει κύριοι ο διπλανός κάθετος δρόμος(έμπροσθεν της καφετέριας ΝΕΦΕΛΗ) ο οποίος έτσι και αλλιώς κατά την διάρκεια της Εμποροπανήγυρης παραμένει κλειστός.
Διερωτώμαστε βέβαια και θα ψαχτούμε, εαν υπάρχουν πολιτιστικοί σύλλογοι, στο Δήμο Αλιάρτου και γιατί αυτοί δεν αφυπνίζονται για να γίνει κάποια εκδήλωση παράλληλα με το παζάρι τους.
Το παζάρι κύριοι δεν στήνεται για να ψωνίσουν φτηνά παπούτσια και baby doll. Γίνεται ως γεγονός σε μια πόλη που το συνδιάζει με δρώμενα που ωθούν κατοίκους από όμορους Δήμους να το επισκεφτούν και να δώσει ένα διαφορετικό χρώμα τις ημέρες εκείνες. Αλλιώς μη το κάνετε!!
Επίσης είναι καλό να μάθουν οι διοικούντες του Δήμου ότι οι ιδιοκτήτες Λούνα παρκ, δεν είναι εισπράκτορες του μόχθου και του ιδρώτα των μικροπωλητών.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι του χρόνου θα γίνει μια σοβαρή εναλλακική πρόταση από την διοίκησή μας προς το Δήμο Αλιάρτου για τον τρόπο διεξαγωγής της Εμποροπανήγυρης και ευελπιστούμε να εισακουστούμε.
Επειδή οφείλουμε να είμαστε δίκαιοι, πρέπει να ευχαριστήσουμε ολόψυχα τους καταναλωτές που στηρίζουν το παζάρι και που με το υστέρημά τους αγόρασαν προϊόντα από τους συνάδελφους, με την σημείωση και την ελπίδα ότι του χρόνου όλα θα είναι καλύτερα!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris