ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑZΑΡΙΑ ΤΟΥ 2020 & ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. έως 17:00 ΤΗΛ: 210-8547920
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ θΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΤΟ ΤΗΛ 210- 85 47 920 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 17:00''

Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2010

Περί δεοντολογίας ο λόγος

Απαντώντας στο ηλεκτρονικό μήνυμα που λάβαμε σήμερα το πρωί από το συνάδελφο Καλαντζή Δημήτρη σχετικά με την ...δανεισμένη φωτό από την νεοϊδρυθείσα ιστοσελίδα του Σωματείου Σ.Υ.Ε., απαντούμε πως σαφώς ήταν υποχρέωση των παιδιών από το Κορυδαλλό να αναφέρουν την πηγή της φωτό και σαφώς δεν άρμοζε εκ μέρους τους, η περικοπή αυτής μιας και η φωτό εκτός από τον φίλο Τσακουτή, δείχνει και τον κ. Καζιάνη.
Πιθανόν και σύμφωνα με την εκτίμησή μας, το Σωματείο ήθελε να προβάλει τον συνεργάτη του και από βιασύνη, περιέκοψε την φωτογραφία, αλλάζοντά της το image της.
Επίσης προτρέπουμε τον συνάδελφό μας κ. Καλαντζή στο δημοσιευθέν άρθρο μας στις 13-01-2010 και ώρα 01:12μ.μ. όπου από λόγους δεοντολογίας δημοσιεύσαμε επαινετικό άρθρο για το Σ.Υ.Ε.
Αν και το ως άνω αναφερόμενο Σωματείο ανήκει διοικητικά σε άλλη δευτεροβάθμια οργάνωση, εμείς στην πρωτοσέλιδή μας παρουσίαση και στον τίτλο
΄΄ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ΄΄το έχουμε αναρτήσει.
Για τους λόγους αυτούς:
α).Γνήσια και πρωτότυπη φωτό