Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Ο Μιχαλολιάκος για το παραεμπόριο

Με ραντεβού και συναντήσεις συνεχίζει τον κύκλο των επαφών με φορείς του Πειραιά ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος, στο πλαίσιο της συναίνεσης για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων της πόλης.
Αυτή τη φορά...

...εξέθεσε τις προτεραιότητές του για την εξάλειψη του παραεμπορίου στον Πειραιά σε συνάντησή του με τους εκπροσώπους Εμπορικών Συλλόγων και Σωματείων Μικροπωλητών. Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Πειραιά, εμφανίστηκε αποφασισμένος να εξαλείψει το παραεμπορίο στο μεγάλο λιμάνι, δηλώνοντας πως θα αναλάβει συγκεκριμένες δράσεις για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε τη δημιουργία κλιμακίου με τη συμμετοχή Δήμου, Αστυνομίας και Εισαγγελίας, από τις 9 Ιανουαρίου, ώστε να απομακρυνθούν οι παράνομοι μικροπωλητές. Σε ό,τι αφορά στην Κυριακάτικη Αγορά, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος άφησε να εννοηθεί πως ενδέχεται να αλλάξει ο χώρος λειτουργίας της, ενώ κατέστησε σαφές πως τα κριτήρια για την έκδοση αδειών θα είναι αυστηρά και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πληρούν συγκεκριμένες προυποθέσεις, όπως η εντοπιότητα, η αποκλειστική εργασία, ενώ όσοι λάβουν άδειες δεν θα μπορούν να τις υπενοικιάσουν.