" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΜΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ στις 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ


Το Συνδικάτο Υπαιθρίων Εμπόρων Ελλάδος ως Δευτεροβάθμιο Συνδικαλιστικό Όργανο με γνώμονά του, τη αναδιάρθρωση του χώρου εργασίας μας προχωρεί σε βαθιές τομές πρωτόγνωρες έως τώρα στο χώρο του υπαιθρίου εμπορίου.
Κατόπιν επαναλαμβανόμενων συσκέψεων σχετικά με τα πανηγύρια της Αθήνας προχωρεί στα κάτωθι:
~Σύσταση 9μελούς επιτροπής εκλεγμένης από μηδενική βάση από τους ίδιους τους μικροπωλητές οι οποίοι θα είναι επικεφαλείς του διακανονισμού των θέσεων εργασίας μας σε όλες τις Θρησκευτικές πανηγύρεις της Αθήνας, με κύριο στόχο την κατάργηση ή αποφυγή της περιβόητης κλήρωσης  και επέκταση των ορίων λειτουργίας αυτών.
~Προ-Συνέδριο με όλες τις διοικήσεις των Πρωτοβάθμιων Σωματείων οι οποίες αναλαμβάνουν δράση ως  η απόλυτη διοίκηση του Δευτεροβάθμιου Συνδικαλιστικού μας Φορέα.
(Κατάθεση υποψηφιοτήτων έως και τις 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ καθημερινά, στα κεντρικά μας γραφεία, με απαραίτητη προϋπόθεση την υποβολή των κάτωθι δικαιολογητικών:
~Πρόσφατη απόδειξη ταμειακής μηχανής
~Τελευταία βεβαιωτική πράξη ΟΑΕΕ).
~ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ  στις 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, σε αίθουσα μεγάλου ξενοδοχείου της Αθήνας, με παρουσία υπουργών, με μόνα θέματα αυτά που άπτονται του επαγγέλματός μας.
~Ενίσχυση του πειράματος ηλεκτροδότησης των πανηγυριών προς αποφυγή ηχορύπανσης και υπέρογκης εκπομπής ρύπων  με μεγαλύτερης χωρητικότητας Η/Ζ ιδιοκτησίας μας.
~Εξουσιοδότηση εκπροσώπων για άμεση διαβούλευση με σκοπό την εισροή κεφαλαίων από τα προγράμματα ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
~Αγορά 2(δυο) επιπλέον ιδιόκτητων Φ.Ι.Χ. για μεταφορά υλικού σε όλες τις Εμποροπανηγύρεις της χώρας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris