" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Φεστιβάλ μπίρας στο Σ.Ε.Φ.

Το ATHENS BEER FESTIVALθα ανοίξει τις πύλες της για 14η συνεχόμενη χρονιά προκειμένου να υποδεχτεί τους πολυάριθμους φίλους και εραστές της μπίρας.

Η γιορτή της μπίρας και φέτος, από τις 28 Αυγούστου έως και τις 11 Σεπτεμβρίου 2014 θα διεξαχθεί στον εξωτερικό χώρο του επάνω διαζώματοςτου Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), με απεριόριστη θέα σε θάλασσα, Αθήνα και Πειραιά υπόσχεται να κάνει αξέχαστες τις τελευταίες νύχτες του καλοκαιριού.

Περισσότερες από 200 ετικέτες μπίρας (η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα ποικιλία που έχει παρουσιαστεί σε φεστιβάλ) εκ των οποίων αρκετές έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και πάνω από 60 Draft από όλον τον κόσμο υπόσχονται ανεπανάληπτες γευσιγνωστικές εμπειρίες.

Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και τα προϊόντα που προέρχονται από την σημαντικότατη εξέλιξη των Ελληνικών μικροζυθοποιίων, αντιλαμβάνεστε πως δεν θα πρέπει να λείψει ΚΑΝΕΙΣ από την φετινή μας διοργάνωση.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πρωτεύοντα ρόλο στην διασκέδαση των επισκεπτών , παίζει το μουσικό πρόγραμμα του ΦΕΣΤΙΒΑΛ .

Μεγάλα ονόματα της Ελληνικής ροκ μουσικής σκηνής θα παρελάσουν και τις 15 ημέρες που διαρκεί η ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΙΡΑΣ ( ATHENS BEER FESTIVAL).

Πολλές καινοτομίες εισέρχονται και θεσπίζονται για πρώτη φορά στο φεστιβάλ. Όπως :

· INCOMING τουρισμό , με συγκεκριμένα πακέτα, από το εξωτερικό.

· VIP κάρτες για τους φανατικούς της μπίρας που μια μόνο επίσκεψη ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΙ! Με πολλά προνόμια εκπτώσεις και δώρα.

· ΚΑΡΤΑ απεριορίστων επισκέψεων κατά τη διάρκεια του ΦΕΣΤΙΒΑΛ με κόστος 20€

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris