" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Εμποροπανήγυρη Θήβας.

23- 29 Αυγούστου η Εμποροπανήγυρη Θήβας 2014 – Τροχονομικές διατάξεις κατά τη διάρκεια αυτής.
Στις 23 Αυγούστου (εννιάμερα της Παναγίας) ξεκινά και φέτος η εμποροπανήγυρη της Θήβας, παράλληλα με την πανήγυρη του Μητροπολιτικού Ναού της πόλης των Θηβών, που είναι αφιερωμένος στην Παναγία.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις 118 & 197 / 2014 του Δημοτικού Συμβουλίου Θηβαίων (αναρτημένες στο site του Δήμου και στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ : ΑΔΑ: 6Ι1ΣΩΡΜ-Η4Φ & AΔΑ: ΒΤΞΙΩΡΜ-Ω5Ν) η εμποροπανήγυρη θα διεξαχθεί στο κέντρο της πόλης των Θηβών στην οδό Πινδάρου (ξεκινώντας από την οδό Σκουρτανιώτου και καταλήγοντας στην οδό Μπέλλου) και θα διαρκέσει μέχρι τις 29 Αυγούστου 2014.

Προκειμένου να πραγματοποιηθεί η Ετήσια Εμποροπανήγυρης του Δήμου Θηβαίων για το έτος 2014 η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Θηβαίων πραγματοποίησε αυτοψία στον χώρο της εμποροπανήγυρης στην οδό Πινδάρου και προχώρησε στην σχεδίαση οριζοντιογραφίας της εμποροπανήγυρης με χάραξη των παραπηγμάτων και των ράντζων.

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗ των δικαιούχων εμπόρων και των θέσεων θα γίνει στις 22 Αυγούστου, μια μέρα πριν την έναρξη και τα είδη που θα πωλούνται, θα είναι τα εξής:

Τεχνητά & αποξηραμένα Ανθή Φυτά-βότανα, Ασημικά και Faux Bijou (Φο Μπιζού), Βιβλία , Είδη Αυτοκινήτου, Εργαλεία -είδη κήπου , Είδη Λαϊκής Τέχνης- κουδούνια, Είδη Δώρων, Είδη Οικιακής Χρήσης –Υαλικά & Είδη Μπάνιου, Καλλυντικά, Λευκά είδη, Εκκλησιαστικά Είδη , Αξεσουάρ Μικρών Ζώων & Ιχθύων, Είδη Ένδυσης–Υπόδησης , Αξεσουάρ Ένδυσης, Παιδικά παιχνίδια, Ηλεκτρονικά , Παραδοσιακά γλυκά – προϊόντα που δεν θα παρασκευάζονται στο χώρο της εμποροπανήγυρης ( χαλβάς και παρασκευασμένοι λουκουμάδες σε συσκευασία μιας χρήσεως)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με άδειες συμμετοχής, δικαιολογητικά, τρόπους διάθεσης χώρων, τέλη χρήσεως, υγειονομικούς όρους κλπ στο site του Δήμου www.thiva.gr και στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, όπου έχουν αναρτηθεί οι αποφάσεις του Δ.Σ.
ΤΡΟΧΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

1. Η οδός Πινδάρου θα παραμείνει κλειστή για τα οχήματα από 20 έως 30 Αυγούστου (ημέρα αποξήλωσης παραγκών-καθαριότητας).
2. Τα κινούμενα επί της οδού Πινδάρου οχήματα θα κινούνται υποχρεωτικά στην οδό Δίρκης με την υφιστάμενη κατεύθυνση.
3. Στο τμήμα της οδού Πινδάρου, από Οιδίποδος έως Αντιγόνης, θα υπάρχει ελεύθερος χώρος διέλευσης τουλάχιστον 4,00μ. για λόγους αποκλειστικά και μόνο πυρασφάλειας.
4. Θα απαγορευτεί η στάθμευση στο ανωτέρω τμήμα της οδού Οιδίποδος.
5. Κατά το χρονικό διάστημα από το μεσημέρι της 22-8-2014 μέχρι το μεσημέρι της 31-8-2014 τα ταξί θα σταθμεύουν επί της αριστερής πλευράς της οδού Αντιγόνης από την οδό Πελοπίδου μέχρι την οδό Πινδάρου και από την οδό Επαμεινώνδα μέχρι την οδό Κάδμου με μέτωπο προς την οδό Κάδμου. Ο επί της οδού Αντιγόνης ιδιωτικός χώρος στάθμευσης θα παραμένει ελεύθερος ώστε να μην παρεμποδίζεται η πρόσβαση σ’ αυτόν.
6. Από την οδό Τσεβά μέχρι την οδό Μπέλλου τα οχήματα θα κινούνται κανονικά.
7. Από την οδό Μπέλλου θα επιτρέπεται η είσοδος στην οδό Πινδάρου μέσω της οδού Κέβητος για όσους θέλουν να κάνουν χρήση του πάρκινγκ της Πινδάρου και για τα πυροσβεστικά οχήματα.
8. Όλοι οι κόμβοι με την οδό Πινδάρου θα διατηρηθούν μη εκμεταλλεύσιμοι από εμπόρους σε όλο το πλάτος έκαστου κόμβου για την αποφυγή συνωστισμού πάγκων και οχημάτων.
9. Θα απαγορευτεί η στάθμευση στην οδό Πολυνείκους.
10. Για την ασφαλή κίνηση των πεζών να διατηρηθούν χαμηλές ταχύτητες ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής.
11. Οι προτεινόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα συνοδευτούν από κατάλληλη σήμανση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris