" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Γιορτή σοκολάτας.

ΚΡΗΤΗ:



Όπως κάθε χρόνο τα τελευταία 8 χρόνια, έτσι και φέτος, η Γιορτή Σοκολάτας πρόκειται να πραγματοποιηθεί την τελευταία Τρίτη του Αυγούστου.

Το σύνθημα έχει δοθεί για την επόμενη Τρίτη 26 Αυγούστου, στον πεζόδρομο της οδού Χάνδακος μπροστά από την Ουτοπία.

Η φετινή 9η Γιορτή Σοκολάτας Ουτοπία θα έχει ως Special Guest Star, τον διάδοχο του Uri Geller και καλύτερο μάγο στην Ελλάδα Zakris.

Ο μάγος Zakris θα δώσει για μία ακόμα φορά ένα εκπληκτικό Live Show παρουσία χιλιάδων κόσμου και θα προσφέρει μια διαφορετική νότα στο κοινό που επί χρόνια αγκαλιάζει την 9η Γιορτή Σοκολάτας Ουτοπία.

Εκτός από τον μάγο Zakris, τα κλασικά πλέον σιντριβάνια σοκολάτας, σοκολάτα σε όλους τους συνδυασμούς, φρεσκοψημένες βάφλες, γλυκίσματα, παγωτό και διάθεση στα ύψη, θα είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της φετινής γιορτής.

Όμως φέτος η Γιορτή περνάει σε άλλο επίπεδο. Στο κατώφλι του επετειακού εορτασμού για τα 10 χρόνια της Γιορτής Σοκολάτας, η Ουτοπία έχει ανεβάσει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά με πολύ χορό, μουσική και μαγεία.

Ο Μέγας Μάγιστρος, ο μοχθηρός αντίζηλος του, αλλά και δεκάδες ακόμα ήρωες του πιο σοκολατένιου παραμυθιού Ουτοπία, δίνουν το παρών στη σκηνή σε μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους.

Οι διοργανωτές της γιορτής έχουν ήδη αρχίσει τις προετοιμασίες ώστε να μπορέσουν όλα να βρίσκονται στην εντέλεια για τις 26 Αυγούστου. Κι αυτό γιατί πρόκειται για μία ακόμα φορά να μοιραστούν δωρεάν σε όλους τους λάτρεις των απολαύσεων, πάνω από ένας τόνος σοκολάτας σε όλους τους συνδυασμούς, μισός τόνος παγωτό, εκατοντάδες βάφλες και γλυκίσματα, που φέτος η Ουτοπία υπόσχεται ότι θα είναι ξεχωριστά και πολύ περισσότερα από κάθε άλλη φορά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris