" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Γιορτή κρασιού στη Ραψάνη.

Στις 29 και 30 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί φέτος η καθιερωμένη Γιορτή Κρασιού και Αμπελιού Ραψάνης στο χώρο της Αγίας Τριάδας στην είσοδο του χωριού στις 9 μ.μ.


Η πρώτη μέρα των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί παράλληλα η 2ηΠανδημοτική γιορτή Δήμου Τεμπών με την συμμετοχή χορευτικών τμημάτων των συλλόγων όλου του δήμου, που θα παρουσιάσουν μια μουσικοχορευτική παράσταση με έμφαση στις τοπικές παραδόσεις της περιοχής.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς, το οποίο θα είναι καθαρά παραδοσιακό, θα είναι ο Δρογκούλας Θεοδ. στο κλαρίνο με την κ. Δέλιου Σ. στο τραγούδι. Την δεύτερη μέρα το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει πολύ χορό και διασκέδαση για όλους με τον Χρ. Παπαδόπουλο (Παιδιά από την Πάτρα ), τον Γιώργο Σαρρή (πρώην Ζιγκ-Ζάγκ ) και την Λουκία Βαλάση, οι οποίοι θα διασκεδάσουν τον κόσμο με λαϊκές και παραδοσιακές μελωδίες.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους και το κρασί δωρεάν, ενώ στο χώρο θα υπάρχουν περίπτερα των τοπικών φορέων με εδέσματα και ψησταριές.

Διοργάνωση: Δήμος Τεμπών- ΔΟΠΑΠΕΠΤ, Τοπική Κοινότητα Ραψάνης, συνδιοργάνωση Περιφέρεια Θεσσαλίας, Περιφερειακή ενότητα Λάρισας. Αρωγοί Ε. Τσάνταλης, Κτήμα Λιάπη, Οινοποιία Χρυσοχόου, Κτήμα Ντούγκος.

Την Κυριακή 31 Αυγούστου και ώρα 6:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση οινοπαραγωγών της περιοχής στο χώρο του Μουσείου Οίνου και Αμπέλου Ραψάνης. Η εκδήλωση «Πρόποση στους Θεούς του Ολύμπου» θα περιλαμβάνει παρουσίαση και γευστική δοκιμή οίνων Ραψάνης. Θα συμμετέχουν οι Ε. Τσάνταλης, Κτήμα Λιάπη, Οινοποιία Χρυσοχόου, Κτήμα Ντούγκος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris