" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ χάλκινων πνευστών στα Βαλκάνια.

Παραδοσιακή ατμόσφαιρα σε ένα φεστιβάλ που θυμίζει ένα τεράστιο τσαντίρι και με κίνητρο την μουσική όσοι δίνουν το παρών κάθε χρόνο θαυμάζουν το χωριό στο οποίο γίνεται ένα από τα μεγαλύτερα party παγκοσμίως!
Αρκετοί ξεκίνησαν από την Ελλάδα αλλά και από την Πάτρα για ένα μικρό χωριό τηςΣερβίας τη Γκούτσα στο οποίο διοργανώνεται κάθε Αύγουστο εδώ και πενήντα τέσσερα χρόνια το μεγαλύτερο φεστιβάλ χάλκινων πνευστών στα Βαλκάνια.
Στο φεστιβάλ που διαρκεί τέσσερα μερόνυχτα από τετάρτη μέχρι Κυριακή βρέθηκε ο Ιωσήφ Ιωσηφίδης του οποίου τις φωτογραφίες δανειζόμαστε, για να δούμε τι έγινε φέτος στη μεγάλη γιορτή σε μια τυπικά βαλκανική ατμόσφαιρα!

Από την Πάτρα στην μεγαλύτερη "τσιγγάνικη γιορτή" στα Βαλκάνια!
Όσοι τουρίστες συγκεντρώθηκαν εκεί είχαν την χαρά να ακούσουν τσιγγάνικες μπάντες (και όχι μόνο) της Σερβίας να διαγωνίζονται παίζοντας παραδοσιακές μελωδίες των τσιγγάνων Roma των βαλκανίων, για την ανάδειξη της καλύτερης μπάντας. Πρόκειται για εξαιρετικά δεξιοτέχνες μουσικούς, που στην πλειοψηφία τους είναι αυτοδίδακτοι.

Από την Πάτρα στην μεγαλύτερη "τσιγγάνικη γιορτή" στα Βαλκάνια!
Η Guca ήταν γεμάτη μικροπωλητές με σέρβικες σημαίες, παραδοσιακές φορεσιές, στρατιωτικές στολές, κούπες και κουκλάκια και οτιδήποτε μπορεί να θελήσει ο  κάθε τουρίστας να αγοράσει ως ενθύμιο…
Ήταν μια συναρπαστική βαλκανική εμπειρία που με τα χρόνια γίνεται όλο και πιο γνωστή και που κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι έλληνες κάνουν αυτό το ταξίδι μέχρι την Σερβία!
Λίγο από την όμορφη γιορτή στο επόμενο βίντεο και... αφήστε τις φωτογραφίες να "μιλήσουν

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris