" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Τρίκαλα:50.010 ευρώ για δημοπρασία λούνα παρκ και ούτε ένα δωρεάν εισιτήριο σε άπορους.

Σε έγκριση πρακτικών δημοπρασίας για την παραχώρηση χώρου που προορίζεται για την εγκατάσταση και λειτουργία ψυχαγωγικών παιδιών (Λούνα Παρκ) στην εμποροπανήγυρη 2014, προχώρησε χθες το πρωί σε συνεδρίαση που πραγματοποίησε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τρικκαίων, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.


Μπορεί η τιμή για την ενοικίαση του χώρου στο Παζάρι να μην ήταν μεγαλύτερη από την τιμή εκκίνησης που είχε βάλει ως όριο η επιτροπή, δηλαδή τα 50.000 ευρώ, αν λάβουμε ωστόσο υπόψην την τραγική κατάσταση, η οποία εκφράζεται σε οικονομική στενότητα που χαρακτηρίζει το μεγαλύτερο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, είναι θετικό το γεγονός ότι η δημοπρασία ήταν γόνιμη και έτσι θα μπει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία του Δήμου Τρικκαίων.

Μοναδική ενδιαφερόμενη για μια ακόμη χρονιά ήταν η κ. Μαρία Παναγιωτοπούλου που με το ποσό των 50.010 ευρώ, και με συνοπτικές διαδικασίες, ήταν αυτή που φυσικά θα αναλάβει και φέτος το στήσιμο της εγκατάστασης του λούνα παρκ στο ετήσιο Παζάρι που θα ξεκινήσει στις 14 Σεπτεμβρίου.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Πριν όμως την οριστική κατακύρωση της δημοπρασίας αρκετή συζήτηση έγινε από τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής όσον αφορά τους όρους και τις προϋποθέσεις που πρέπει να τηρηθούν στην φετινή λειτουργία του λούνα παρκ.

Θέμα οικονομικότερης προσφοράς για την ενοικίαση του λούνα παρκ έθεσε ο εκπρόσωπος της «Λαϊκής Συσπέιρωσης» κ. Κώστας Τάσιος με την προϋπόθεση να συνδυαστεί και με φθηνότερο εισιτήριο για όλους, δεδομένης της μεγάλης οικονομικής στενότητας που μαστίζει τα λαϊκά κοινωνικά στρώματα της ελληνικής κοινωνίας.

Ζητήθηκε τέλος από τον κ. Γκουγκουστάμο η παραχώρηση ενός αριθμού δωρεάν εισιτηρίων από την κ. Παναγιωτοπούλου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων, όπως και για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που ζήτησε ο κ. Πολυμερόπουλος, αλλά η υπεύθυνη του λούνα παρκ απάντησε ότι δεν «πιστεύει ότι υπάρχει οικογένεια που να μην είναι ευπαθής σήμερα» και ότι «η διακήρυξη δεν αναφέρει πουθενά για δωρεάν εισιτήρια».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris