" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Γιορτή τοπικής Ανάπτυξης στα Πευκάκια Μεγάρων.

Για 6η συνεχή χρονιά προβάλλεται η ταυτότητα της Μεγαρικής Γης στην Γιορτή τοπικής ανάπτυξης Μεγάρων Γη, που θα πραγματοποιηθεί 4 – 7 Σεπτέμβρη στα Πευκάκια.

Η πολυεκδήλωση προετοιμάζεται να δεχθεί και φέτος πλήθος επισκεπτών, σχεδιάζεται δε η φιλοξενία 100 και πλέον εκθεσιακών περιπτέρων για την προβολή και προώθηση τοπικών παραδοσιακών φημισμένων προϊόντων και τεχνημάτων. Επίσης οργανώνεται ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων για την ψυχαγωγία των επισκεπτών.

Η γιορτή τοπικής ανάπτυξης προσπαθεί να δημιουργήσει μια μόνιμη επικοινωνία για να φέρει κοντά τους παραγωγούς τοπικών προϊόντων με την τουριστική αγορά και την γνωριμία των καταναλωτών της πόλης μας καθώς και των επισκεπτών της με τα ποιοτικά παραδοσιακά φημισμένα προϊόντα μας.

Στόχοι της Γιορτής Τοπικής Ανάπτυξης είναι:
η προβολή της ταυτότητας της πόλης μας & της περιοχής μας,
η ενεργοποίηση των συντελεστών της διαδικασίας τοπικής ανάπτυξης
και η προώθηση των τοπικών μας προϊόντων

Η έκθεση θα γίνει στα Πευκάκια, από την είσοδο της πόλης (φόρος) έως το Μουσικό Όμιλο. Τα περίπτερα θα στηθούν στην μέση του δρόμου ο οποίος για 4 ημέρες θα είναι κλειστός και όλη η περιοχή θα είναι στη διάθεση της έκθεσης και των επισκεπτών της.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή στην έκθεση στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ. (Κυριακούλειο Πολιτιστικό Κέντρο) & στα τηλέφωνα : 22960 82747 - 6937437090.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris