" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Εμποροπανήγυρη Κατερίνης:Τελευταίες εργασίες υποδοχής.

Το Σάββατο 30 Αυγούστου στον καθιερωμένο χώρο.Ανοίγει τις πύλες της η Εμποροπανήγυρη Κατερίνης.Στην τελική ευθεία βαίνει η προετοιμασία των υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης για την Εμποροπανήγυρη, που ανοίγει τις πύλες της, το Σάββατο 30 Αυγούστου στον καθιερωμένο χώρο, στην περιοχή της Ανδρομάχης. 
Η Εμποροπανήγυρη αναμένεται να φιλοξενήσει και φέτος εμπόρους, μικροπωλητές, εκθέτες κ.α. Οι εγγραφές των συμμετεχόντων συνεχίζονται και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το ενδιαφέρον είναι έντονο.
 Οι υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης εργάζονται καθημερινά προκειμένου στη διάρκεια των ημερών λειτουργίας της Εμποροπανήγυρης να υπάρξει η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση για τους εμπόρους και τους επισκέπτες. 
Στις εγκαταστάσεις γίνονται ήδη οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης - επισκευών στις εγκαταστάσεις, καθαρισμού χόρτων κ.λ.π. 
Η έκταση όπου θα τοποθετηθούν τα περίπτερα έχει χωριστεί σε τρεις τομείς: τον εμπορικό, τον ψυχαγωγικό, καθώς και τον τομέα εστίασης.

Η λαϊκή αυθεντική αυτή γιορτή, η οποία είναι ριζωμένη στη συνείδηση κατοίκων, επισκεπτών και συνδυάζει την συνεργασία, την ανάπτυξη τη δημιουργία, με την ιστορία του τόπου, θα διαρκέσει έως τις 05 Σεπτεμβρίου

H επίσημη τελετή εγκαινίων της 30ης Εμποροπανήγυρης του Δήμου Κατερίνης, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014 και ώρα 20:00, στην είσοδο του χώρου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris