ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑZΑΡΙΑ ΤΟΥ 2020 & ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. έως 17:00 ΤΗΛ: 210-8547920
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ θΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΤΟ ΤΗΛ 210- 85 47 920 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 17:00''

Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014

Ο Ελληνισμός της διασποράς γιόρτασε το 15Αυγουστο.

Ο ελληνισμός της Αυστραλίας γιόρτασε τη γιορτή της Παναγιάς με κατανυκτική λειτουργία σε όλους τους ναούς και λιτάνευση της εικόνας της Θεοτόκου.
Το «Απόστολοι εκ περάτων…» ειπώθηκε από τον κλήρο και το λαό σε όλους τους ναούς, όπου δέσποζε η στολισμένη εικόνα της κοιμηθείσης Θεομήτορος.
Στη Μελβούρνη ιδιαίτερα λαμπρός ήταν ο εορτασμός στον πανηγυρίζοντα ναό «Παναγία Σουμελά» στo Keilor, όπου ιερούργησε ο Επίσκοπος Μηλιτουπόλεως κ. Ιάκωβος.
Η Κοίμηση της Θεοτόκου τιμήθηκε από ολόκληρη την Ορθοδοξία. Τα βλέμματα των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών ήταν στραμμένα στο νησί της Παναγίας, την Τήνο, και στη Μονή Παναγία Σουμελά, στον Πόντο όπου ιερούργησε και φέτος ο Οικουμενικός Πατριάρχης, κ. Βαρθολομαίος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris