" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

4η γιορτή κτηνοτροφίας στη Γαλάτιστα.

Ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης, κ. Γιώργος Ορφανός, θα κηρύξει την έναρξη των εκδηλώσεων της 4ης Γιορτής Κτηνοτροφίας στη Γαλάτιστα, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 5, 6 και 7 Σεπτεμβρίου 2014 από το Δήμο Πολυγύρου, τη Δημοτική Κοινότητα Γαλάτιστας και τον Αγροτικό - Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Γαλάτιστας.

Η Γιορτή Κτηνοτροφίας στόχο έχει την περεταίρω ενίσχυση του ρόλου της κτηνοτροφίας ως κινητήριο μοχλό ανάπτυξης στην περιοχή. Μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων και δράσεων επιδιώκεται η προβολή των τοπικών προϊόντων, η ενίσχυση της εξωστρέφειας της τοπικής επιχειρηματικότητας και η ανάδειξη του πολιτιστικού αποθέματος της περιοχής.

Μετά από τρεις πετυχημένες διοργανώσεις το 2011, το 2012 και το 2013 η Γιορτή Κτηνοτροφίας στη Γαλάτιστα εξελίσσεται σε έναν σημαντικό για τον τόπο θεσμό. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ημερίδα, έκθεση τοπικών αγροτικών - κτηνοτροφικών προϊόντων, γεωργοκτηνοτροφικών μηχανημάτων, γευσιγνωσία, θεατρικές, μουσικές και χορευτικές παραστάσεις.


Μεταξύ των εισηγητών στην ημερίδα στο Αγάπειο Ίδρυμα Γαλάτιστας την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου στις 12:00 είναι ο κ. Δημήτριος Ιατρίδης, Ειδικός Γραμματέας Διοικητικού Τομέα Κοινοτικών πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων




Στην 4η Γιορτή Κτηνοτροφίας συνταγές βασισμένες στα τοπικά προϊόντα θα παρουσιάσει ο Σύλλογος Γυναικών Γαλάτιστας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris