" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Γιορτή του δάσους, στη Καστάνιτσα Κυνουρίας.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων της“Γιορτής του Δάσους 2014″ που διοργανώνεται για 7η συνεχόμενη χρονιά στην Καστάνιτσα Κυνουρίας από το Μορφωτικό & Φυσιολατρικό Σύλλογο των Απανταχού Καστανιτσιωτών, ο Φορέας Διαχείρισης συμμετέχει ενεργά σε μια σειρά εκδηλώσεων που έχουν ως στόχο τη γενική ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την αφύπνιση της περιβαλλοντικής συνείδησης μικρών μαθητών, πολιτών και φορέων.
Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Κυριακή 10/8 και ολοκληρώνονται το Σάββατο 16/8. Η κεντρική εκδήλωση για την Γιορτή του Δάσους θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15/8 με λαϊκή βραδιά στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.
Ο Φορέας Διαχείρισης συμμετέχει σε αυτές σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
*Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014 και ώρα 19:00 μμ: Περιβαλλοντικές δραστηριότητες για παιδιά με θέμα τη χλωρίδα και την πανίδα του Πάρνωνα (ζωγραφική και ομαδικά περιβαλλοντικά παιχνίδια).
*Τρίτη 12 Αυγούστου 2014 και ώρα 18:00 μμ: Παρουσίαση με θέμα «Οι καστανιές του Πάρνωνα» στη Πλατεία Καταδρομέα Σ. Κουρούνη.
Σε όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Καστάνιτσας θα παραμείνει ανοικτό για τους επισκέπτες.
Ο Φορέας Διαχείρισης θα συνεχίσει ανάλογες δράσεις, έχοντας ως βασικό σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση όλων σε θέματα φυσικού και πολιτισμικού περιβάλλοντος της προστατευόμενης περιοχής Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris