" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΛΕΜΕΣΟΣ:53η γιορτή κρασιού.

Άφθονο θα ρέει από απόψε το κρασί στο δημόσιο κήπο της Λεμεσού, καθώς ανοίγει τις πύλες της η 53η Γιορτή του Κρασιού, η οποία πραγματοποιείται με τη συμμετοχή των τεσσάρων οινοβιομηχανιών του τόπου, αλλά και 14 περιφερειακών οινοποιείων, που για πρώτη φορά λαμβάνουν μέρος.

Τα εγκαίνια της γιορτής, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου, θα τελέσει ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης, και θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τη χορωδία “Αρίονες” και τον Πολιτιστικό Χορευτικό Όμιλο “Διόνυσος”.

Ανάμεσα στις φετινές καινοτομίες περιλαμβάνεται και η απόφαση των κανταδόρων να εισέρχονται στη γιορτή και να διασχίζουν τα δρομάκια του δημόσιου κήπου τραγουδώντας και ακολούθως να καταλήγουν στην εξέδρα τους που βρίσκεται κάτω από τον βρακά.

Θα λειτουργήσουν τέσσερεις σκηνές (δημοτικό κηποθέατρο, μπροστά από τον βρακά, γήπεδο αντισφαίρισης και κουκλοθέατρο) που θα φιλοξενούν ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με θεατρικές και παιδικές παραστάσεις και τραγούδια.

Με τη στήριξη του ΚΟΤ θα προσφέρεται και φέτος δωρεάν μεταφορά στη Γιορτή του Κρασιού, με λεωφορεία, για όσους διαμένουν σε Λευκωσία, Λάρνακα, Πάφο και Αγία Νάπα.

Εξάλλου, ο Δήμος Λεμεσού και η Παγκύπρια Οργάνωση Πολυτέκνων ενημερώνουν τους πολύτεκνους πως και φέτος θα παρέχεται δωρεάν είσοδος στη γιορτή, για μια μέρα της δικής τους επιλογής. Για να τους επιτραπεί η δωρεάν είσοδος θα πρέπει απαραίτητα κατά την επίσκεψή τους να παρουσιάσουν την ταυτότητα πολυτέκνων για το έτος 2014

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris