" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Η Ελλάδα των ανθέλληνων καλά κρατεί παντού! Η Ελλάδα που τους προσφέρει, ο καταναλωτής που τους ενισχύει και η western union που πανηγυρίζει!!

Η Ελλάδα των ανθέλληνων καλά κρατεί παντού!
Σε κάθε βήμα μας, σε κάθε μας συνάθροιση, σε κάθε σημείο της χώρας μας. Αιτία και γεγονός το χτεσινό ματς, με την Αργεντινή. Σημείο αναφοράς μας, η Εμποροπανήγυρη στο Μαρμάρι. Εκεί(όπως και σε όλες τις Εμποροπανηγύρεις της χώρας) που υποχρεωτικά δημιουργείται ένας αχταρμάς ιδεών, εθνών και αντιλήψεων.
Εκεί και κατά τη διάρκεια(πόσο μάλλον στη λήξη του αγώνα) βλέπεις τα σκυθρωπά πρόσωπα των ελλήνων μικροπωλητών και από την άλλη τα χαρούμενα πρόσωπα και ειρωνικά σχόλια, για την ποδοσφαιρική μας ομάδα, των αλβανών υπαλλήλων, των Νιγηριανών μικροπωλητών, των κινέζων μικροέμπορων που λες και σε ΄΄κοινή συναίνεση΄΄ έχουν βαλθεί να μας αποτελειώσουν. Όλοι εναντίον των σκέψεών μας, των ιδεών μας, των αισθημάτων μας! Όλοι κόντρα στην Ελλάδα μας, η οποία αν μη τι άλλο τους υποδέχεται και τους εντάσσει ως ίσους μας, στην ίδια μας τη γή.
Άς αφήσουν κάποιοι τα παχειά λόγια και ας δουν επιτέλους πως αυτοί που τους έχουμε δεχτεί με ανοιχτές αγκάλες,είναι οι πρώτοι δυσφημιστές μας παντού, λες και εμείς τους υποχρεώσαμε να έρθουν ως μετανάστες στη χώρα μας.
Σαφώς και δεν έχουμε απαίτηση να πανηγυρίζουν στις νίκες μας ή και να λυπούνται στις ήττες μας. Έχουμε όμως την απαίτηση του σεβασμού των ιδεών μας και των αισθημάτων μας.
Και ας μην βιαστούν κάποιοι να πουν πως δεν έχει σχέση ο αθλητισμός με τη διάδοση ιδεών.
Δυστυχώς κύριοι η χώρα μας είναι η Ελλάδα των ανθέλληνων.
Η Ελλάδα που τους προσφέρει, ο καταναλωτής που τους ενισχύει και η western union που πανηγυρίζει!!
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ γειά σου!!

2 σχόλια:

AATON είπε...

Δημήτρη μην συγχίζεσαι, γιατί κάποιοι θα σε πούν και ρατσιστή.

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ!!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris