" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Ο Χρήστος Τσακίρης έφυγε από το talent show του ALPHA «Greek Idol» και επιστρέφει ως μικροπωλητής


Με πολλές ανατροπές συνεχίζεται το δημοφιλές
talent show του ALPHA «Greek Idol». Ένας από τους πρωταγωνιστές του show, ο 28χρονος Χρήστος Τσακίρης, αποφάσισε να αποχωρήσει και να μην διεκδικήσει μέχρι τέλος την πρωτιά, γιατί όπως δήλωσε, δεν άντεχε άλλο την πίεση, που του ασκούσαν οι συμπαίκτες του. Ο παίκτης που δέχθηκε σκληρή κριτική λόγω της συμπεριφοράς του μέσα στον διαγωνισμό, επιστρέφει πλέον στη δουλειά του ως μικροπωλητής σε λαϊκή αγορά της Θεσσαλονίκης.

Ο 28χρονος απ’ την Θεσσαλονίκη δήλωνε στην αρχή του talent show, ότι είναι αποφασισμένος να παλέψει και να κερδίσει τον μουσικό διαγωνισμό, γιατί όπως έλεγε, το τραγούδι είναι η ζωή του. Φαίνεται όμως, ότι υπήρχε ένα εμπόδιο, που ο Χρήστος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει. Το ξένο τραγούδι. Μπαίνοντας στο «Greek Idol» και ερωτηθείς αν θα τραγουδήσει Αγγλικό τραγούδι, είχε απαντήσει ότι «θα κάνω ό,τι χρειαστεί». Την περασμένη εβδομάδα όμως όταν ήρθε η σειρά του Αγγλικού στίχου, ο Χρήστος έλαβε δικαίως κατά πολλούς σκληρή κριτική από την επιτροπή.

Στο live της Δευτέρας ο Χρήστος πήρε καλές κριτικές για την ερμηνεία των δύο τραγουδιών, αν και οι κόντρες με την επιτροπή δεν έλειψαν. Και παρότι για μια ακόμα φορά το τηλεοπτικό κοινό τον τίμησε με τη ψήφο του και τον επέλεξε να μείνει στο διαγωνισμό, εκείνος πήρε την τελική απόφαση. Να γυρίσει στην οικογένεια του και στον... πάγκο του, μέχρι να του δοθεί –ελπίζει- η ευκαιρία, να τραγουδήσει ξανά σε κάποια πίστα. 
Μετά την αποχώρηση του κλήθηκε να επιστρέψει στο παιχνίδι η Αντιγόνη Ψυχράμη, η οποία έχει στην διάθεση της 24 ώρες να απαντήσει. Αν πει «όχι», ακολουθεί ο Γ. Ντούρος…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris