" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Σώμα Δίωξης Παρεμπορίου


Σώμα Δίωξης Παρεμπορίου ζητάει από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοϊδη, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κ. Μίχαλος, σε συνέχεια επιστολής του για την καλύτερη αστυνόμευση του κέντρου της πόλης.
Σε κοινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο ΕΒΕΑ και συμμετείχαν ο γ.γ.Εμπορίου, κ. Στέφανος Κομνηνός, ο αντιδήμαρχος Αθηναίων, κ. Ανδρέας Παπαδάκης, ο ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ., κ. Ιωάννης Λιούκας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Παναγής Καρέλας, καθώς και εκπρόσωποι της Νομαρχίας Αθηνών, των Τελωνείων, του ΣΔΟΕ, της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου και του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας, συμφωνήθηκε να διατυπωθεί κοινή πρόταση για τη σύσταση σώματος που θα αναλάβει την αντιμετώπιση του παρεμπορίου.
Ακόμη το ΕΒΕΑ αναφέρει πως σύντομα θα καταγράψει τις απαιτούμενες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν από την ελληνική κυβέρνηση σε κοινοτικό επίπεδο ή σε εθνικό επίπεδο. 
Σημειώνουμε πως το Συνδικάτο μας ως δευτεροβάθμιο όργανο τάσσεται υπέρ της σύστασης σώματος Δίωξης Παρεμπορίου και επιπλέον σύστασης ειδικής επιτροπής και με εκπροσώπηση δική μας, για την καλύτερη και ασφαλέστερη διαφύλαξη του υγιούς εμπορίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris