" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Έχουμε τη συνταγή στα χέρια μας

Σημαντική βελτίωση παρατηρούμε τις τελευταίες ημέρες από πλευράς Υπουργείου, μιας και κατόπιν πολλών συσκέψεων έχει πια εμπεδωθεί σε όλους πως και εμείς αποτελούμε μέρος της οικονομίας και μάλιστα ισχυρό.
Παρατηρούμε συνεχώς τον τελευταίο καιρό να βομβαρδίζονται έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα για τις παρανομίες των αλλοδαπών που δίχως παραστατικά ανοίγουν όπου βρούν χωρίς να δώσουν σημασία σε κανέναν στην χώρα μας, στην ΄΄Γη της επαγγελίας΄΄.
Κανείς δεν σκέφτεται πως αυτοί οι παράνομοι πραματευτάδες παίρνουν την πίτα και των δικών μας παιδιών.
Εμείς θα συνεχίσουμε να βομβαρδίζουμε και να καταγγέλουμε τις παρανομίες αυτών που με την ανοχή του ίδιου του κράτους, χωρίς παραστατικά, απολαμβάνουν μεροκάματα και μέσω WESTERN UNION τα στέλνουν στην χώρα τους.
Το Συνδικάτο μας ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις και σίγουρα οι κινήσεις μας θα προκαλέσουν μεγάλο θέμα στα κανάλια.Αφού φτάσανε να πουλάνε και στον ιερό χώρο της Ακρόπολης, αύριο θα καταλάβουν και τα σπίτια μας.
Αξιοσημείωτο είναι ότι άλλαξε στάση η νέα διοίκηση της ΕΣΕΕ. Ο κ.Κορκίδης βλέπει τον αγώνα που κάνουμε κατά των παρανόμων και δεν έχουμε δει εδώ και καιρό ανακοίνωση της ΕΣΕΕ κατά του επαγγέλματός μας(αυτά τα έκανε ο κ. Αρμενάκης).
Εμείς τους απλώνουμε ΄΄χέρι φιλίας΄΄.
Ένα είναι σίγουρο. Το παρεμπόριο μπορεί να εξαληφθεί και γρήγορα μάλιστα. Η συνταγή είναι στα χέρια μας.Ρωτήστε μας. Κανείς δεν μπορεί να μας ράψει το στόμα.
Διεκδικούμε ένα αρχέγονο κεκτημένο.
Το δικαίωμα στην εργασία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris