" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Από ΟΓΑ τους στέλνουν ΟΑΕΕ

Τους ταλαιπωρούν στην Ξάνθη τους παζαριώτες οι οποίοι 
δεν αρνούνται να πληρώσουν αλλά με δικαιοσύνη.
Τη θηλιά στο λαιμό τους νιώθουν πλέον οι μικροπωλητές που δραστηριοποιούνται στο παζάρι της Ξάνθης αφού ο οργανισμός ασφαλίσεως ελεύθερων επαγγελματιών τους ζητά να καταβάλλουν υπέρογκες για τα οικονομικά τους εισφορές οι οποίες απειλούν να πνίξουν τους ανθρώπους του μόχθου.
Σύμφωνα με τον Γραμματέα της Ομοσπονδίας ΡΟΜ κ. Αθανασίου, μετά την παρέμβαση και του γραμματέα του εθνικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ήδη το θέμα μελετάται για να υπάρξουν οι σχετικές διορθώσεις.
Σειρά επαφών πραγματοποιούν οι μικροπωλητές που δραστηριοποιούνται στο παζάρι της Ξάνθης προκειμένου να ανατραπεί η απόφαση που τους αναγκάζει να φύγουν από τον ΟΓΑ και να ενταχθούν στον ΟΑΕΕ καταβάλλοντας υπέρογκες για τα οικονομικά τους δεδομένα εισφορές.
Ήδη οι μικροπωλητές με την ενεργή συμπαράσταση του γραμματέα του εθνικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Σωκράτη Ξυνίδη, ο οποίος έκανε και σχετική ερώτηση στη βουλή, συναντήθηκαν με τον υφυπουργό εργασίας κύριο Κουτρουμάνη προκειμένου να εξετάσουν από κοινού λύσεις. Να σημειώσουμε ότι ο υφυπουργός εργασίας παραδέχεται ότι υπάρχει ένα πρόβλημα με μικροπωλητές και με κάποιες κατηγορίες που είναι το 20% περίπου αυτών που έχουν ειδοποιηθεί από τον Οργανισμό διαβεβαιώνοντας ότι μελετά το θέμα και ότι σε κάθε περίπτωση ο συγκεκριμένος νόμος και το πλαίσιο θα αναμορφωθεί για να μην υπάρξουν αδικίες για τους συγκεκριμένους επαγγελματίες.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΛΕΙΝΩΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΟΑΕΕ. ΑΝ ΜΑΣ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ. ΕΝΑΣ ΠΑΖΑΡΤΖΗΣ.

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris