Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Επικροτείται η πράξη τους

Το Σωματείο Μικροπωλητών τη Κυριακάτικου παζαριού του Πειραιά, διοργάνωσε την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου Συνεστίαση στο Κέντρο Κοκκινιώτισσα με αποκλειστικό σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για ενίσχυση του έργου της σίτισης αστέγων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιά. Παρόντες στην εκδήλωση, εκτός των άλλων και, ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού του Αγίου Βασιλείου Πειραιά π. Δημήτριος, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου κ. Σεραφείμ, ο πρώην Βουλευτής κ. Πέτρος Μαντούβαλος, ο πρώην Δήμαρχος Νίκαιας κ. Στέλιος Λογοθέτης, ο Αντιδήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μπενέτος, ο Πρόεδρος της UNESCO Πειραιά κ. Γιάννης Μαρωνίτης, ο Πρόεδρος του Δ΄ Διαμερίσματος Πειραιά κ. Δημήτρης Βενέρης και ο Ζωγράφος κ. Δημήτρης Καρακατσάνης.
Σημειώνουμε την πολύ καλή πράξη του Σωματείου, αλλά σημειώνουμε επίσης πως ακόμα περιμένουμε την ανακοίνωση η οποία θα αναιρεί τα όσα στραβά έγραψαν σε ανακοίνωσή τους.