" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Ξένοι στην πατρίδα μας

Και μετά λένε πως για όλα φταίμε εμείς. Λάθος και του αναγνώστη που χαρακτηρίζει αυτούς τους παράνομους πραματευτές ως μικροπωλητές.
Εμείς να δείτε τι τραβάμε και τι επιθέσεις δεχόμαστε από όλους αυτούς που χωρίς παραστατικά και με την ανοχή κάποιων(ποιών;;;) κατακλύζουν όλους τους σταθμούς μετ΄ρο λες και είναι ιδιοκτησία τους.
Ρωτάμε όλους τους έννομους έλληνες πολίτες
Άν κάποιος έλληνας μικροπωλητής τολμούσε να ανοίξει σε κάποιο σταθμό μετρό, γαιτί θα τον πήγαιναν αυτόφωρο χωρίς δεύτερη κουβέντα και θα του έβαζαν κάποια χιλιάρικα ευρώ πρόστιμο;
Μήπως στην Ελλάδα του σήμερα είμαστε ξένοι στον τόπο μας; Άς γίνουμε αλλοδαποί πουλώντας παράνομα και όλα θα είναι μέλι- γάλα!!
Αναδημοσιεύουμε από το troktiko ως έχει:
Εργαζομαι κοντα στο Μετρο και ανθρωποι που ηταν εκει και ειδαν απο κοντα τι εγινε,ειπαν οτι οι μικροπωλητες μετα απο διαμαρτυριες πολιτων προς τους αστυνομικους που εδιωχνε τους πωλητες απο το Μετρο(κριμα τα παιδια,αφηστε τα ησυχα,κ.α.),αναθαρρυσαν και ορμηξαν σε εναν αστυνομικο...
Ο οποιος μετα καλεσε και ηρθαν καποιοι ζηταδες και εγινε το ελα να δεις.Κατακριτεα η αστυνομικη βια,αλλα μην τα ισοπεδωνουμε και ολα.Εχουν μετατρεψει την πλατεια Αιγαλεω σε Συνταγμα.Ακομα δεν εχουν αρχισει,βεβαια,να πλακωνονται στο ξυλο για τα ποστα μεταξυ τους(Αφρικανοι με Μπαγκλαντες,Πακιστανους)οπως γινεται καθημερινα στο κεντρο αλλα που θα παει?Θα το ζησουμε και αυτο στην περιοχη μας,οπου ναναι."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris