" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Κ.Μίχαλος: To μεσοπρόθεσμο και το τσουνάμι των νέων φόρων θα πνίξουν τη χώρα!



Την έντονη αντίθεσή του στα νέα φορολογικά μέτρα εξέφρασε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κ. Μίχαλος, σχολιάζοντας τις τελικές ρυθμίσεις του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος που ανακοινώθηκαν από τον υπουργό Οικονομικών.

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ δήλωσε πως «το τσουνάμι των νέων φόρων που φέρνει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα θα πνίξει την χώρα μας», και πρόσθεσε πως ο βερμπαλισμός δεν μπορεί να δώσει λύσεις στα καυτά προβλήματα της ελληνικής οικονομίας.
«Ο νέος υπουργός Οικονομικών, με τη ρητορική του ικανότητα, επιχείρησε, χθες, να δημιουργήσει μια μαγική εικόνα για τα δυσβάστακτα μέτρα που επέβαλε και θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια την αγορά σε βαθύτερη ύφεση και την κοινωνία στην απόλυτη φτώχεια, αλλά με ρητορισμούς και μεγαλοστομίες τα προβλήματα δεν λύνονται'».

Ο Κ. Μίχαλος σημείωσε πως ο νέος υπουργός Οικονομικών ήρθε με ακόμη πιο εχθρικές διαθέσεις για τους μικρομεσαίους, από τον προκάτοχο του, επιβάλλοντας στις παραπαίουσες μικρομεσαίες επιχειρήσεις κεφαλικό φόρο 300 ευρώ ετησίως, πέραν της βαρύτατης φορολογίας που ήδη καταβάλλουν.
«Ο στόχος του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, για δημοσιονομική εξυγίανση, σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να επιτευχθεί. Το μόνο αποτέλεσμα που μπορεί να επιτευχθεί είναι τα λουκέτα στις επιχειρήσεις και κατά συνέπεια η δραματική αύξηση απώλειας φορολογικών εσόδων και βέβαια η έκρηξη της ανεργίας'» τόνισε ο κ. Μίχαλος και απηύθυνε έκκληση στην κυβέρνηση και γενικότερα στις πολιτικές δυνάμεις του τόπου να αποτρέψουν, έστω και την τελευταία στιγμή την οριστική καταστροφή. Σε διαφορετική περίπτωση οι εκλογές είναι μονόδρομος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris