ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑZΑΡΙΑ ΤΟΥ 2020 & ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. έως 17:00 ΤΗΛ: 210-8547920
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ θΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΤΟ ΤΗΛ 210- 85 47 920 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 17:00''

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

Το παζάρι του Σχιστού, πιο δυνατό από το Mall.

«Tο παζάρι του Σχιστού, που λειτουργεί μία ημέρα την εβδομάδα, συγκεντρώνει τον τζίρο που πραγματοποιούν τα καταστήματα του Μall σε μία εβδομάδα»!
 Χιλιάδες καταναλωτών επισκέπτονται κάθε Κυριακή το παζάρι του Σχιστού για τα ψώνια τους σε αντίθεση με τα μεγάλα trast που βλέπουν πως ο καταναλωτής πια εμπιστεύεται μόνο τα παζάρια.
(κάντε σύγκριση στις φωτο)

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα την βοήθεια σας. Έχω κατάστημα πώλησης χαρτικών - απορρυπαντικών και είμαι γραμμένος στο ΕΒΕΑ, αν έχει σημασία. Κανονικά όλα, ταμειακή, ΤΕΒΕ κλπ. Πως μπορώ να βάλω πάγκο, στον Σχιστό για παράδειγμα, και να πουλάω τα προϊόντα μου ?? Εκτός, φαντάζομαι, από δήλωση στην εφορία του σχετικού ΚΑΔ τι άλλο χρειάζεται ??
Ευχαριστώ

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris