" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Με έδρα τη Ρόδο, είχε διοχετεύσει όλη την Ελλάδα με «μαϊμούδες»





Εκατοντάδες μπλουζάκια και άλλα είδη ένδυσης γνωστών εταιρειών, τα οποία όμως ήταν «μαϊμού», εντοπίστηκαν από κλιμάκιο της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ) σε αποθήκη και σε σπίτι ροδίτη επιχειρηματία, ο οποίος αναζητείται. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις παραποιημένων ειδών που εξιχνιάστηκαν σε πανελλαδικό επίπεδο, καθώς ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας φέρεται να διέθετε είδη ρουχισμού «μαϊμού» σε δεκάδες καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του επιχειρηματία συνεχίζονται, ενώ συνελήφθη ο 75χρονος πατέρας του και η 40χρονη αδελφή του η οποία διαθέτει κατάστημα τουριστικών ειδών στη Μεσαιωνική Πόλη όπου και εκεί βρέθηκαν ενδύματα - «μαϊμού».
Η επιχείρηση εντοπισμού του επιχειρηματία, στήθηκε τη προηγούμενη εβδομάδα από το προσωπικό της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχων μετά την αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν στη διάθεση τους για την πώληση μεγάλων ποσοτήτων παραποιημένων ειδών. Ωστόσο η «έφοδος» για τη διαλεύκανση της έγινε χθες το πρωί κάτω από άκρα μυστικότητα.

Η έρευνα επεκτάθηκε και στο διαμέρισμα του επιχειρηματία που βρίσκεται επάνω από την αποθήκη όπου και εκεί εντοπίστηκαν ρούχα «μαϊμού». Το τελευταίο μέρος της επιχείρησης των διωκτικών αρχών έγινε σε κατάστημα τουριστικών ειδών, όπου υπεύθυνη λειτουργίας φέρεται η 40χρονη αδελφή του επιχειρηματία.

O συγκεκριμένος επιχειρηματίας που διαφεύγει της σύλληψης, είχε «δικτυωθεί» για τα καλά στον επιχειρηματικό κόσμο. Όπως προκύπτει και από τα σχετικά παραστατικά, διέθετε παραποιημένα είδη σε αρκετά καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Κω, Κέρκυρα, Νάξο κ.α.

Τα είδη που κατασχέθηκαν θα μεταφερθούν με ευθύνη της δημοτικής αστυνομίας σε αποθήκες του Δήμου Ρόδου έως τη τελική τους καταστροφή. Σημειώνεται πως μετά την ολοκλήρωση της έρευνας θα ξεκαθαριστούν και οι φορολογικές ίσως και τελωνειακές παραβάσεις (εκτός των ποινικών) τις οποίες έχει διαπράξει ο επιχειρηματίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris