ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑZΑΡΙΑ ΤΟΥ 2020 & ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. έως 17:00 ΤΗΛ: 210-8547920
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ θΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΤΟ ΤΗΛ 210- 85 47 920 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 17:00''

Σάββατο, 18 Ιουνίου 2011

Δεκάδες εκδηλώσεις στην Αθήνα για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής.

Αθήνα: Με ποικίλες εκδηλώσεις γιορτάζει και φέτος η Αθήνα την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής από τις 19 έως τις 23 Ιουνίου.

Για δωδέκατη χρονιά, το μεγαλύτερο πολιτιστικό πάρτι, που πραγματοποιείται παράλληλα σε εκατοντάδες πόλεις της Ευρώπης στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής (21 Ιουνίου) επιστρέφει και ετοιμάζεται να βγάλει όλους τους Αθηναίους στους δρόμους.

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής προσφέρει τη δυνατότητα σε χιλιάδες πολίτες να δουν από κοντά ένα πολύ μεγάλο πολιτιστικό δρώμενο, επιλέγοντας μεταξύ δεκάδων εκπροσώπων όλων των ειδών μουσικής, από ροκ μέχρι κλασσική και από ιλέκτρο μέχρι ποπ.

Παράλληλα δίνει την ευκαιρία σε εκατοντάδες καλλιτέχνες να παρουσιάσουν την δουλειά τους και να ακουστούν σε ένα ευρύ κοινό.

Φέτος θα στηθούν δεκάδες μουσικές σκηνές σε διάφορα σημεία της πρωτεύουσας, μεταξύ των οποίων, στην Παλιά Βουλή, στην Τεχνόπολη, στην πλατεία Ασωμάτων, στην πλατεία Βαρνάβα, στο Σύνταγμα, στην πλατεία Κλαυθμώνος, στην πλατεία Κοτζιά, στους κήπους του Μεγάρου Μουσικής, στο Γαλλικό Ινστιτούτο κ.ά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σχήματα και τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν σε κάθε πόλη, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.europeanmusicday.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris