" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Κεντρικό και φέτος το παζάρι της Θήβας.

Στην οδό Πινδάρου, αλλά με προϋποθέσεις…
Κ. Χαρέμης: «Δύσκολοι οι καιροί για τους συμπολίτες μας επαγγελματίες…»
Στην οδό Πινδάρου θα πραγματοποιηθεί και φέτος η Εμποροπανήγυρη της Θήβας, αλλά με ορισμένες προϋποθέσεις, που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια τόσο των συμμετεχόντων όσο και των πολιτών!
Έτσι πρότεινε ο Πρόεδρος της Τοπικής Ενότητας Θηβών Κ. Χαρέμης, αφουγκραζόμενος τις ανησυχίες των συμπολιτών του επαγγελματιών, που βιώνουν δύσκολες οικονομικές εποχές.
Η εμποροπανήγυρη της Θήβας, γνωστή ως «παζάρι» πραγματοποιείται από τα 1845 στην πόλη και συμπίπτει με τον εορτασμό για τα εννιάμερα της Παναγίας, συγκεντρώνοντας κόσμο απ’ όλη την πρ. επαρχία και όχι μόνο.
Τα τελευταία χρόνια το παζάρι μετακόμισε στον Δυτικό Περιφερειακό της πόλης, αντιμετωπίζοντας ωστόσο προβλήματα τόσο με την αλλαγή διέλευσης των βαρέων οχημάτων μέσα , κυριολεκτικά, από την πόλη, όσο και με τον παραδοσιακό χαρακτήρα της εμποροπανήγυρης, που ήθελε την ατμόσφαιρα γιορταστικά κεντρική!
Το παζάρι επανήλθε στο κέντρο το προηγούμενο καλοκαίρι κι εκεί θα ξαναγίνει, σύμφωνα με την πρόταση του κ. Χαρέμη, που έγινε αποδεκτή.
«Σεβόμενοι την δύσκολη οικονομική κατάσταση των συμπολιτών μας, αποφασίσαμε την διεξαγωγή του παζαριού στην οδό Πινδάρου, σεβόμενοι παράλληλα την ομαλή λειτουργία πόλης και πολιτών» υπογραμμίζει ο Πρόεδρος της Τοπικής Ενότητας, επιφυλασσόμενος να μας δώσει αργότερα όλες τις λεπτομέρειες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris