" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το Αιγίνιο

Η Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της φετινής εμποροπανήγυρης του Αιγινίου έχει ξεκινήσει.


Ήδη οι μικροπωλητές, οι ιδιοκτήτες ταβερνών και άλλοι έχουν ξεκινήσει να «στήνουν» τα υπαίθρια καταστήματά τους. Η επίσημη έναρξη της 84ης εμποροπανήγυρης θα γίνει την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου με την τέλεση των εγκαινίων από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κίτρους – Κατερίνης και Πλαταμώνα κ.κ. Αγαθόνικο, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από τον Δήμαρχο Αιγινίου κ. Βασίλη Κοντό και τον Νομάρχη Πιερίας Γιώργο Παπαστεργίου. Την κήρυξη της εμποροπανήγυρης θα κάνει εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

Πάνω από 600 εκθέτες
Στη φετινή εμποροπανήγυρη θα πάρουν μέρος πάνω από 600 εκθέτες, οι οποίοι έρχονται από διάφορες περιοχές της χώρας για να λάβουν μέρος στο κορυφαίο εμπορικό γεγονός της Βόρειας Πιερίας, την εμποροπανήγυρη Αιγινίου.
Οι χιλιάδες επισκέπτες μπορούν να βρουν από είδη ένδυσης και υπόδησης μέχρι είδη διακόσμησης για το σπίτι και εργαλεία, ενώ οι μικροί επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν στα Λούνα-Πάρκ που θα υπάρχουν εντός της εμποροπανήγυρης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εμποροπανήγυρη του Αιγινίου είναι μία από τις μεγαλύτερες που γίνονται στη Βόρεια Ελλάδα και γενικότερα σε όλη τη χώρα. Φέτος ο αριθμός των εκθετών έχει ξεπεράσει τους 600, σύμφωνα με τον δήμαρχο Αιγινίου κ. Βασίλη Κοντό, οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία του θεσμού. Σημείωσε δε πως ο δήμος κάθε χρόνο προσπαθεί να γίνονται καλύτεροι, να καλύπτουν όλο και περισσότερες ανάγκες, να παραδίδουν ένα καλό πανηγύρι στους πιστούς τους φίλους. Σημειώνεται ότι στους εκθέτες παρέχονται υπηρεσίες καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού και ασφάλειας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris