" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Αυλαία στο αναβαθμισμένο παζάρι Αλμυρού.

Ανοίγει σήμερα το παζάρι Αλμυρού, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Αυγούστου με τη δημοτική αρχή να είναι καθ’ όλα προετοιμασμένη ώστε ο Αλμυρός να αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων στους δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες της πόλης.

Η δημοτική αρχή Αλμυρού βρίσκεται σε στενή συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού για την εύρυθμη λειτουργία της εμποροπανήγυρης σε θέματα αστυνόμευσης γενικότερα κυκλοφοριακού περιεχομένου αλλά και επιτήρησης ώστε αν υπάρξουν προβλήματα έγκαιρα και άμεσα να αποκατασταθούν.Εχει διάχυτη αισιοδοξία ότι η φετινή διοργάνωση παρά την οικονομική κρίση θα καταγράψει την ίδια και μεγαλύτερη επιτυχία από την περσινή. Ο αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης Μιχάλης Μακρής είπε ότι υπάρχουν θετικά μηνύματα για την πορεία της εμποροπανήγυρης.


Εξάλλου η δημοτική αρχή προχώρησε σε εργασίες αναβάθμισης, καθώς η διοργάνωση - θεσμός αποτελεί πόλο έλξης επισκεπτών αλλά και μέσο τουριστικής προβολής για το δήμο.
«Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι ώστε οι χιλιάδες κόσμου που θα συρρεύσουν να έχουν άρτια παροχή υπηρεσιών. Οι Τεχνικές Υπηρεσίες τοποθέτησαν εγκαταστάσεις υγιεινής και για τους εκθέτες και για τους επισκέπτες, ενώ υπάρχει στενή συνεργασία με τη δημοτική αστυνομική και το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού» είπε ο κ. Μακρής.
Να επισημανθεί ότι συναισθανόμενη την οικονομική κρίση η δημοτική αρχή Αλμυρού προχώρησε στη μείωση των τιμών των ενοικίων κατά 20%. «Αντιλαμβανόμαστε ότι όλοι οι εκθέτες που ξεκινούν από διάφορα μέρη της Ελλάδας για να συμμετέχουν στην εμποροπανήγυρη και να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους έρχονται εδώ για να βγάλουν ένα μεροκάματο» είπε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι επισκέφτηκαν το παζάρι περί τους 50.000 πολίτες, ενώ τα έσοδα που απεκόμισε η δημοτική αρχή ανήλθαν στις 200.000 ευρώ.
Η εμποροπανήγυρη είναι σημαντική πηγή εσόδων για τη δημοτική αρχή και το κυριότερο συμβάλλει στην προβολή του Αλμυρού και των συγκριτικών του πλεονεκτημάτων

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris