ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑZΑΡΙΑ ΤΟΥ 2020 & ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. έως 17:00 ΤΗΛ: 210-8547920
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ θΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΤΟ ΤΗΛ 210- 85 47 920 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 17:00''

Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2015

«Χάλασε το πανηγύρι με τους εφοριακούς»

http://www.skai.gr/news/greece/article/288573/mikropolitis-gia-ton-propilakismo-eforiakon-sti-rodo-halase-to-paniguri-/
«Χάλασε το πανηγύρι με τους εφοριακούς» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο μικροπωλητής Μάνος Μάργαρης που βρέθηκε στο επεισόδιο με προπηλακισμούς τριών εφοριακών στη Ρόδο, στο πανηγύρι των Μαριτσών, την Τετάρτη το βράδυ. Οι εφοριακοί διαπίστωσαν ότι η ταμειακή μηχανή ενός από τους μικροπωλητές δεν λειτουργούσε.

«Δεν είναι μεγάλο πανηγύρι, πέντε - έξι μικροπωλητές είμαστε, αιφνιδιάστηκε ο κόσμος» δήλωσε ο κ, Μάργαρης.

«Εγώ είχα ταμειακή μηχανή, αλλά δεν είχα εκδώσει απόδειξη για ένα τραπέζι και θα πληρώσω 500 ευρώ πρόστιμο» σημείωσε ο μικροπωλητής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ροδιακή, πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό παρεμπόδισης φορολογικού ελέγχου που συμβαίνει στη Ρόδο, μέσα σε διάστημα μικρότερο των δύο εβδομάδων. Για το περιστατικό αυτό ενημερώθηκε το υπουργείο Οικονομικών, ενώ δόθηκε εντολή να σχηματιστεί δικογραφία και να ενημερωθεί η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου.
http://mikropolitis.blogspot.gr/2015/08/blog-post.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris