" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Πρόγραμμα Εμποροπανήγυρης Τρικάλων.


Βασικός στόχος του Δήμου Τρικκαίων είναι, από φέτος να υπάρξει στο τρικαλινό παζάρι, μουσική παρέμβαση, με σκηνή η οποία θα στηθεί στον χώρο λειτουργίας ψητοπωλείων και πώλησης χαλβάδων.

Σήμερα το μεσημέρι, στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στο δημαρχείο, προκειμένου να διαμορφωθεί το βασικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων - πάντως το πρόγραμμα αυτό δεν είναι το τελικό, καθώς θα εμπλουτιστεί με πρόσθετες δράσεις - οι οποίες και θα πραγματοποιούνται κατά το επταήμερο διεξαγωγής του παζαριού.

Θα περιέχουν μουσική και χορό, με έμφαση στην παράδοση του τόπου.

Η σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, αφορούσε στη διαμόρφωση του προγράμματος και στη συμφωνία για τα όσα παρουσιαστούν στους τρικαλινούς και τους επισκέπτες, κάθε βράδυ, από τις 14 και 21 Σεπτεμβρίου.

Αποφασίστηκε και συμφωνήθηκε, τα χορευτικά συγκροτήματα να παρουσιάζουν χορούς της περιοχής μας, στις 8 το βράδυ, σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα:

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου: Χορευτικό Συγκρότημα Δήμου Τρικκαίων, Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Εστιαιώτιδας, Πολιτιστικός Σύλλογος Αρδανίου.

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου: Ασκληπιός, Πολιτιστικός Σύλλογος Κρανιάς Ασπροποτάμου, ΕΛΟΚ.

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου: ΧΟΤ, Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγάρχης, Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγαλοχωρίου.

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου: ΤΡΙΚΚΗ, Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Μονής, Πολιτιστικός Σύλλογος Λογγακίου.

Τις υπόλοιπες ημέρες Δευτέρα 14, Τετάρτη 16 και Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, οι τρικαλινοί, από τις 9 το βράδυ και μετά, θα απολαύσουν μουσικές εκδηλώσεις από τη λαϊκή μας μουσική

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris