" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

23- 29 Αυγούστου η Εμποροπανήγυρη Θήβας

23- 29 Αυγούστου η Εμποροπανήγυρη Θήβας -
Τροχονομικές διατάξεις κατά τη διάρκεια αυτής.

 Στις 23 Αυγούστου (εννιάμερα της Παναγίας) ξεκινά και φέτος η εμποροπανήγυρη της Θήβας, παράλληλα με την πανήγυρη του Μητροπολιτικού Ναού της πόλης των Θηβών, που είναι αφιερωμένος στην Παναγία.

Σύμφωνα με την απόφαση 253 / 2015 του Δημοτικού Συμβουλίου Θηβαίων (αναρτημένη στο site του Δήμου και στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ : ΑΔΑ: ΩΗΨ5ΩΡΜ-ΚΜΘ) η εμποροπανήγυρη θα διεξαχθεί στο κέντρο της πόλης των Θηβών στην οδό Πινδάρου (ξεκινώντας από την οδό Σκουρτανιώτου και καταλήγοντας στην οδό Μπέλλου) και θα διαρκέσει μέχρι τις 29 Αυγούστου 2015.

Προκειμένου να πραγματοποιηθεί η Ετήσια Εμποροπανήγυρης του Δήμου Θηβαίων για το έτος 2015 η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Θηβαίων πραγματοποίησε αυτοψία στον χώρο της εμποροπανήγυρης στην οδό Πινδάρου και προχώρησε στη σχεδίαση οριζοντιογραφίας της εμποροπανήγυρης με χάραξη των παραγκών και των ράντζων.

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗ των δικαιούχων εμπόρων και των θέσεων θα γίνει στις 22 Αυγούστου, ημέρα Σάββατο, μια μέρα πριν την έναρξη, στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας και τα είδη που θα πωλούνται, θα είναι τα εξής:

Τεχνητά & αποξηραμένα Άνθη- Φυτά-Βότανα, Ασημικά και Faux Bijou (Φο Μπιζού), Βιβλία , Είδη Αυτοκινήτου, Βιομηχανικά είδη-Εργαλεία -είδη κήπου , Είδη Λαϊκής Τέχνης- κουδούνια, Είδη Δώρων, Είδη Οικιακής Χρήσης –Υαλικά- Είδη Μπάνιου, Καλλυντικά, Λευκά είδη, Εκκλησιαστικά Είδη , Αξεσουάρ Μικρών Ζώων & Ιχθύων, Είδη Ένδυσης–Υπόδησης , Αξεσουάρ Ένδυσης, Παιδικά παιχνίδια, Ηλεκτρονικά , Παραδοσιακά γλυκά – προϊόντα που δεν θα παρασκευάζονται στο χώρο της εμποροπανήγυρης ( χαλβάς και παρασκευασμένοι λουκουμάδες σε συσκευασία μιας χρήσεως)


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με άδειες συμμετοχής, δικαιολογητικά, τρόπους διάθεσης χώρων, τέλη χρήσεως, υγειονομικούς όρους κλπ στο site του Δήμου www.thiva.gr και στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, όπου έχει αναρτηθεί η απόφαση του Δ.Σ.

ΤΡΟΧΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ


1. Η οδός Πινδάρου θα παραμείνει κλειστή για τα οχήματα από το μεσημέρι (ώρα 14:00) της Πέμπτης 20 Αυγούστου έως 30 Αυγούστου (ημέρα αποξήλωσης παραγκών-καθαριότητας).

2. Τα κινούμενα επί της οδού Πινδάρου οχήματα θα κινούνται υποχρεωτικά στην οδό Δίρκης με την υφιστάμενη κατεύθυνση.

3. Στο τμήμα της οδού Πινδάρου, από Οιδίποδος έως Αντιγόνης, θα υπάρχει ελεύθερος χώρος διέλευσης τουλάχιστον 4,00μ. για λόγους αποκλειστικά και μόνο πυρασφάλειας.

4. Θα απαγορευτεί η στάθμευση επί της οδού Οιδίποδος από Πελοπίδου έως Πινδάρου για λόγους πυρασφάλειας.

5. Τα ταξί θα εισέρχονται από την Επαμεινώνδου στην οδό Βουρδουμπά και θα μπορούν να σταθμεύουν και στις δύο πλευρές του οδοστρώματος της οδού αυτής.

6. Από την οδό Τσεβά μέχρι την οδό Μπέλλου τα οχήματα θα κινούνται κανονικά.

7. Όλοι οι κόμβοι με την οδό Πινδάρου θα διατηρηθούν μη εκμεταλλεύσιμοι από εμπόρους σε όλο το πλάτος έκαστου κόμβου για την αποφυγή συνωστισμού πάγκων και οχημάτων.

8. Θα απαγορευτεί η στάθμευση στην οδό Πολυνείκους.

9. Για την ασφαλή κίνηση των πεζών να διατηρούνται χαμηλές ταχύτητες από τα οχήματα.

10. Οι προτεινόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα συνοδευτούν από κατάλληλη σήμανση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris