" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Όλα έτοιμα για την Εμποροπανήγυρη στον Άγιο Μάμα.

Περίπου 650 εκθέτες, περίπου ο ίδιος με πέρυσι, ετοιμάζονται να εκθέσουν τα προϊόντα τους στην καθιερωμένη εμποροπανήγυρη του Αγίου Μάμαντος, που πραγματοποιείται κάθε πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, με αφορμή τον εορτασμό της ομώνυμης εκκλησίας.
Την 1η Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η περιφορά της εικόνας,ωστόσο το πανηγύρι θα ξεκινήσει στις 30 Αυγούστου και μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου που θα διαρκέσει περιμένει – όπως κάθε χρόνο – χιλιάδες επισκέπτες από τη Χαλκιδική και όχι μόνο.
Όσον αφορά τους εκθέτες, προέρχονται απ’ όλη την Ελλάδα, από την Κρήτη μέχρι την Αλεξανδρούπολη, ωστόσο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι η πλειοψηφία των συμμετεχόντων στην εστίαση προέρχεται από τη Χαλκιδική, ενώ η πλειοψηφία των εμπόρων προέρχεται από τη Θράκη.
Οι πάγκοι ήδη άρχισαν να στήνονται (όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες) και όπως είπε στο halkidikifocus ο Πρόεδρος της ΕΠΟΚΑΜ (που έχει την ευθύνη της διοργάνωσης), Χρήστος Γιακαγιάς, έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση και όλα είναι έτοιμα.
Μάλιστα, σήμερα Πέμπτη πραγματοποιήθηκε αυτοψία από την αρμόδια επιτροπή του Δήμου Ν. Προποντίδας, με επικεφαλής τον Σίμο Κοκκινίδη και έδωσε το πράσινο φως και για τη λειτουργία του λούνα παρκ.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris