ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑZΑΡΙΑ ΤΟΥ 2020 & ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. έως 17:00 ΤΗΛ: 210-8547920
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ θΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΤΟ ΤΗΛ 210- 85 47 920 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 17:00''

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011

Αιτωλικό:Επιτυχής η γιορτή ψαριού.

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, στην κεντρική πλατεία του Αιτωλικού, πραγματοποιήθηκε η Γιορτή Ψαριού, θεσμός πια για τη δημοτική ενότητα του Αιτωλικού. Κατά τη διάρκεια της γιορτής προσφέρθηκαν φρέσκα ψάρια και άλλοι εκλεκτοί θαλασσινοί μεζέδες, ενώ στα πλαίσια της διοργανώθηκε και ο Ημιμαραθώνιος Δρόμος Αιτωλικού.
Εκ μέρους του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, οφείλω να ευχαριστήσω όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους και την καλή τους διάθεση το Αιτωλικό και συγκεκριμένα αυτόν τον θεσμό. Η αθρόα προσέλευση του κόσμου, μεταξύ του οποίου και πολλοί ξένοι επισκέπτες, εντείνει τις προσπάθειες μας για περαιτέρω ανάδειξη και αναβάθμιση του σε πανελλήνιας εμβέλειας γεγονός παράδοσης και ποιότητας.  Επίσης, εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες στους χορηγούς της γιορτής, οι οποίοι αψηφώντας τη δυσχερή οικονομική συγκυρία, προσέφεραν σημαντική βοήθεια  για την ανεμπόδιστη τέλεση του θεσμού. Με την ευγενική τους αυτή χειρονομία  συνεισφέρουν στην αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας.  Τέλος, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο  «Το Αιτωλικό» για την αποτελεσματική συνεργασία του στη διεκπεραίωση της γιορτής, όσο και τον Αθλητικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Αιτωλικού για τη διεξαγωγή του 5ου Ημιμαραθώνιου Αγώνα Δρόμου.