ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑZΑΡΙΑ ΤΟΥ 2020 & ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. έως 17:00 ΤΗΛ: 210-8547920
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ θΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΤΟ ΤΗΛ 210- 85 47 920 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 17:00''

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΦΩΤΙΑ Η ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΦΩΤΙΑ Η ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑ τους κ.κ.ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΛΑΓΑΝΑΚΟ!
ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΚΗ(28 Νοεμβίου 2011) ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.
ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΑΣ

Σε δίκη για παράβαση καθήκοντος  παραπέμπονται ο δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας Κ.Αθανασόπουλος και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος και νυν πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Γ.Λαγανάκος, για την κατάργηση της Θρησκευτικής πανήγυρης της Υπαπαντής του Κυρίου. Οι προαναφερόμενοι δημοτικοί σύμβουλοι ψήφισαν για την κατάργηση του πανηγυριού(παραβαίνοντας το άρθρο 99 του ΚΔΚ)ενώ δεν είχαν δικαίωμα ψήφου μιας και τυγχάνουν ενεργά μέλη του εμπορικού συλλόγου Καλαμάτας( υλικό και ηθικό συμφέρον για καταψήφιση της τέλεσης της Εμποροπανήγυρης)
Η δικαίωση για τον αγώνα του Συνδικάτου μας, πλησιάζει με την αυτεπάγγελτη δίωξη του εισαγγελέα Καλαμάτας εις βάρος των δημοτικών συμβούλων.