" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΙΛΚΙΣ:Όλα θετικά.

Τα ευμενή σχόλια των Κιλκισιωτών απέσπασε η φετινή Εμποροπανήγυρης της πόλης του Κιλκίς που έλαβε χώρα από τις 7 έως τις 11 Σεπτεμβρίου 2011, σε εορταστικό κλίμα και με τη μαζική συμμετοχή των δημοτών. Κύρια χαρακτηριστικά της διοργάνωσης φέτος υπήρξαν ο εμπλουτισμός αλλά και η μεταφορά των πολιτιστικών δράσεων στο κέντρο της πόλης και ειδικότερα στον κεντρικό δρόμο της πόλης την 21η Ιουνίου, καθώς και η ουσιαστική συμμετοχή τοπικών πολιτιστικών συλλόγων και φορέων.
Την Εμποροπανήγυρη εγκαινίασε την Τετάρτη 7/9/2011 το βράδυ στην πλατεία Δημαρχείου ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας, παρουσία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Καλλισθένης Πάκα, Αντιδημάρχων, του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς κ. Χρ. Γκουντενούδη, του Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, δημοτικών κοινοτικών και περιφερειακών συμβούλων, εκπροσώπων συλλόγων και φορέων και πλήθους κόσμου.
Ακολούθησε μεγάλη συναυλία με το "Τρίφωνο" στην οδό 21ης Ιουνίου και Καπέτα γωνία, όπου οι Κιλκισιώτες διασκέδασαν και χόρεψαν μέχρι αργά το βράδυ με τις πανέμορφες μελωδίες της Ερωφίλης, του Νίκου Κουρουπάκη και του Δημήτρη Υφαντή.
Τις επόμενες ημέρες την τιμητική της είχε η κεντρική οδός της πόλης η 21η Ιουνίου, η οποία φιλοξένησε μουσικοχορευτικά δρώμενα, λαογραφικές εκθέσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις και δράσεις για παιδιά.
Η Εμποροπανήγυρη έκλεισε την τελευταία ημέρα Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011 στην Πλατεία Δημαρχείου με την παράσταση χορού από τις σχολές "Adagio" και Ματίνας Κουρσάρη.
Κατά τη λήξη της διοργάνωσης, ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Μπαλάσκας τόνισε ότι η δημοτική αρχή θα συνεχίσει τις προσπάθειες ανανέωσης και εμπλουτισμού της Εμποροπανήγυρης του Κιλκίς, προκειμένου η τελευταία να αναδειχθεί σε έναν σύγχρονο θεσμό, σε έναν θεσμό που θα αξίζει στους Κιλκισιώτες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκειά της στην 21η Ιουνίου ήταν στημένη η κάλπη στο πλαίσιο της καμπάνιας του Δήμου Κιλκίς "Η γνώμη σου μετράει".
Σε ο,τι αφορά τα έσοδα που εισέπραξε ο Δήμος Κιλκίς, το ποσό ανήλθε φέτος στις 54.000 ευρώ περίπου σε σύνολο 198 εκθετών. Ειδικότερα, από τους πάγκους εισπράχθηκαν 50.000 ευρώ και από τα παιδικά παιχνίδια 4.000 ευρώ.
Το ποσό αυτό εμφανίζεται αυξημένο σε σχέση με 2010 καθώς σύμφωνα με τα περσινά στοιχεία τα έσοδα από τους πάγκους ανήλθαν στα 12.000 ευρώ ενώ τα αντίστοιχα από το λούνα παρκ στα 26.000 ευρώ.
Σημειώνεται ότι φέτος, η διαδικασία ανάδειξης εκμισθωτή του χώρου για την εγκατάσταση του λούνα παρκ κηρύχθηκε άγονη μετά από τρεις δημοπρασίες λόγω μη εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ενώ και ο ενδιαφερόμενος που εμφανίστηκε για την απευθείας ανάθεση διαπιστώθηκε ότι δεν τηρούσε τις προϋποθέσεις της διακήρυξης.
Ευχαριστίες Δημάρχου
Ο Δήμαρχος Κιλκίς για την επιτυχία που σημείωσε η φετινή διοργάνωση απευθύνει τις θερμές ευχαριστίες του: 

  • Στις υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Κιλκίς και στο υπαλληλικό προσωπικό τους, που κατέβαλλαν ακούραστες προσπάθειες στους τομείς ευθύνης τους καθ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.
  • Στο Τμήμα Τροχαίας και στο Αστυνομικό Τμήμα Κιλκίς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς για την άψογη συνεργασία τους.
  • Στο διοικητικό προσωπικό του δήμου Κιλκίς, που ήταν επιφορτισμένο με αρμοδιότητες σχετικές με την Εμποροπανήγυρη.
  • Σε όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του νέου διευρυμένου δήμου Κιλκίς που συμμετείχαν στα πολιτιστικά δρώμενα και με το κέφι και την όμορφη διάθεση των μελών τους έδωσαν παραδοσιακό χρώμα στην όλη διοργάνωση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris