ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑZΑΡΙΑ ΤΟΥ 2020 & ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. έως 17:00 ΤΗΛ: 210-8547920
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ θΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΤΟ ΤΗΛ 210- 85 47 920 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 17:00''

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

Θέρμης δρώμενα 2011, με Γιορτή Σπανακιού.

Ο Δήμος Θέρμης σε συνεργασία με Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Παρασκευής και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Αγίας Παρασκευής διοργανώνουν στο πλαίσιο των «Θέρμης δρώμενα 2011», «Γιορτή για το σπανάκι» το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Αγίας Παρασκευής στις 20:00. Η γιορτή ,που αφορά την κύρια καλλιέργεια της περιοχής ,περιλαμβάνει εκδηλώσεις με παραδοσιακούς χορούς, μουσική από το συγκρότημα «Χάρτινα Φεγγάρια» του Ανδρέα Καραδημήτρη αλλά και άφθονη σπανακόπιτα καθώς και άλλα εδέσματα με βάση το σπανάκι από τις γυναίκες του χωριού.