" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΣΕΕ:Προς αφανισμό η μεσαία τάξη.

Την προειδοποίηση ότι η ελληνική μεσαία τάξη οδηγείται σε πλήρη αφανισμό απηύθυνε σήμερα Δευτέρα η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), σχολιάζοντας τις προαναγγελίες νέων μέτρων. Σύμφωνα με την ΕΣΕΕ για ακόμα μία φορά οι προηγούμενες κυβερνητικές διακηρύξεις διαψεύδονται από τις επόμενες και για ακόμα μία φορά η αβεβαιότητα και η απαισιοδοξία γεμίζουν την ελληνική αγορά.
«Η Κυβέρνηση πιστή στην τακτική του να αγνοεί τη φωνή και τις αντοχές της κοινωνίας, συνεχίζει να επιμένει στην ίδια καταστροφική πολιτική που μας έφερε στη σημερινή δεινή θέση και θα συνεχίσει - όπως φαίνεται - να δυσχεραίνει την κατάστασή μας. Τι μας διασφαλίζει ότι δε θα ληφθούν και μελλοντικά νέα μέτρα; Σε ποιο βαθμό οι απαιτήσεις των «εταίρων» μας «καθαγιάζουν» την απώλεια εθνικής κυριαρχίας και τη μετατροπή της χώρας μας σε μία «μεγάλη ειδική ζώνη», όπου το ο,τιδήποτε θα είναι επιτρεπτό;», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΣΕΕ.
Μάλιστα, η Συνομοσπονδία αναφέρει πως η Κυβέρνηση επιλέγει να «πετάξει» στον κάλαθο των αχρήστων τους κόπους και θυσίες δεκαετιών στο όνομα ενός εθνικού συμφέροντος το οποίο πόρρω απέχει από την πραγματικότητα του μέσου πολίτη και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σημειώνοντας χαρακτηριστικώς. «Μας οδηγείτε σε πλήρη αφανισμό. Οδηγείτε την ελληνική μεσαία τάξη σε πλήρη αφανισμό. Επιτέλους σταματήστε τώρα», σημειώνεται χαρακτηριστικά.
Τέλος η ΕΣΕΕ αναφέρει πως εξετάζει τις νομικές δυνατότητες προστασίας της κοινωνίας με προσφυγές και αιτήσεις αναστολής στα διοικητικά δικαστήρια επικαλούμενη ανεπανόρθωτη βλάβη από νομοθετικές επιλογές για επιβολή φόρων και τελών με δημευτικές διαστάσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris