ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑZΑΡΙΑ ΤΟΥ 2020 & ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. έως 17:00 ΤΗΛ: 210-8547920
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ θΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΤΟ ΤΗΛ 210- 85 47 920 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 17:00''

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2011

Έχει χαθεί η μπάλα από το Επιμελητήριο Ιωαννίνων!!!

Απέστειλε επιστολή με θέμα «Εμποροπανήγυρη.» στον Δήμαρχο και Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ και συγκεκριμένα « Με λύπη πληροφορηθήκαμε απ΄ τα μέσα επικοινωνίας την λειτουργία Εμποροπανήγυρης, στο Δήμο σας. Και το λέμε αυτό γιατί το Επιμελητήριο Ιωαννίνων πιστεύει ότι οι θεσμοί αυτοί είναι απηρχαιωμένοι και δεν εξυπηρετούν τους εμπόρους και τους καταναλωτές της περιοχής.
Η τοπική κοινωνία πιστεύουμε ότι δεν θα ωφεληθεί απ΄ τη διοργάνωση και τα οφέλη για την τοπική βιοτεχνία θα είναι Μηδαμινά.
Ακόμα δε και για τον Δήμο Πωγωνίου τα οφέλη δεν είναι άξια λόγου, θα δημιουργήσουν δε μεγάλα προβλήματα στην τοπική αγορά και οικονομία.
Με αυτή τη λογική παρακαλούμε όπως στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο πάρετε τη σωστή απόφαση, όπως και ο Δήμος Ιωαννιτών και να αναβάλλετε τη διοργάνωση της εμποροπανήγυρης.»