ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑZΑΡΙΑ ΤΟΥ 2020 & ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. έως 17:00 ΤΗΛ: 210-8547920
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ θΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΤΟ ΤΗΛ 210- 85 47 920 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 17:00''

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΕΛΛΟΣ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΄ΜΠΙΛΙΕΤΑΚΙΑ΄ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΤΟΥ!

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
Χαμός από το πρωί στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα με αφορμή την αυτεπάγγελτη δίωξη με ενδεχόμενο δόλο στους δημοτικούς συμβούλους μελών του εμπορικού συλλόγου Καλαμάτας που ψήφισαν την κατάργηση της εμποροπανήγυρης της Υπαπαντής του Κυρίου. Πριν λίγο στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του best tv ο πρόεδρος του Συνδικάτου μας κ. Σταμάτης Μέλλος ανάφερε πως έρχονται κι άλλα μπιλιετάκια στον δήμαρχο Καλαμάτας και στην ομαδούλα του για την ΄σφαγή΄ των Μικροπωλητών....
Ο κ.Μέλλος ανέφερε πως έχει όλα τα στοιχεία στα χέρια του που αποδεικνύετε ο δόλος που είχαν οι δημοτικοί σύμβουλοι και ο δήμαρχος Καλαμάτας για την κατάργηση της εμποροπανήγυρης.